DARIJAN MUSIĆ IZNOSI ODBRANU: Da nije bilo Vladislavinog oca ona bi bila živa!

TRAŽE PONOVO NEUROPSIHIJATRISKO VEŠTAČENJE

DARIJAN MUSIĆ IZNOSI ODBRANU: Da nije bilo Vladislavinog oca ona bi bila živa!

Crna Hronika -
Musić je kazao da je Edmund čovek koji se posle 20 godina setio da ima ćerku a to je sve učinio kada je nanjušio pare Na kraju iznošenja svoj odbrane optuženi je rekao da njemu nije problem što će robijati ali samo želi da zna ko je u stvari treća osoba u njihovim životima koja ga je gurnula u vatru

NOVI SAD - Pred Višim sudom u Novom Sadu danas je nastavljen glavni pretres okrivljenom Darijanu Musiću, koji se tereti da je 12. novembra 2012. zverski pretukao i usmrtio novosadsku manekenku Vladislavu Červenko.

Posle odlaganja ročišta koje je održano 21. marta ove godine kada je Musić izjavio da ne želi da iznese odbranu, jer kako je rekao " fizički mi ništa ne fali, ali psihički i emotivno se ne osećam dobro".

Musić je u nastavku suđenja koje je počelo jutros u devet časova izneo ponovo svoju odbranu na ponovljenom suđenju, ali je ovom prilikom bio veoma neodređen o samom ubistvu. Musić je pred sudskim većem rekao i da ikao je u zatvoru u Sremskoj Mitrovici on Vladislavu i dalje ne doživljava kao mrtvu.

U nastavku iznošenja odbrane Musić je ispričao da se seća svih detalja iz detinjstva kako je pio, drogirao se u mladosti, ali jedino čega se ne seća to je kobna večer kada je Vladislava ubijena.

Optuženi je rekao da se zbog Vladislavinih troškova i ulaganja u njenu lepotu zaduživao kako bi ona postala kompletno izoperisana lepotica. Optuženi je rekao da je morao da finansira njen čitav put do naslovne strane.

- U naše živote se pojavio njen poznati otac, džeparoš, kao njen zaštitnik, iako je od ranije poznat kao "kralj džepa". Tada su i nastali naši problemi! Počeo je novac da nam nestaje. Vladislava je počela često da laže, raskidali smo nekoliko puta, udario sam joj šamar. Bilo je evidentno da je Edmund navodi na krađu. Znao sam da ona nikada ne bi krala da nije bilo uticaja njenog oca kriminalca -izjavio je Musić ističući da je siguran da nije bilo njenog oca da bi danas bilo i Vladislave i njega.

Musić je kazao da je Edmund čovek koji se posle 20 godina setio da ima ćerku a to je sve učinio kada je nanjušio pare. Pored prigovora tužioca da optuženi prestane da se bavi svedocima, Musić je rekao da otac pokojne vodi medijsku hajku protiv njega, vršeći tako pritisak na nezavisno sudstvo.Na kraju iznošenja svoj odbrane optuženi je rekao da njemu nije problem što će robijati ali samo želi da zna ko je u stvari treća osoba u njihovim životima koja ga je gurnula u vatru.

- Koliko god da se ja bavio tim mislima nikada neću saznati šta me je isprovociralo da svojom rukom ugasim njen a uništim svoj život - rekao je Musić

S.S/ Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track