DAVITELJ: Živ se neću predati!

DAVITELJ: Živ se neću predati!

Crna Hronika -
Policija traga za Aleksandrom Š. (23), koji se sumnjiči da je ubio Stelu Gundelj (26) u stanu u naselju Medaković

BEOGRAD - Brutalan zločin!Stela Gundelj (26) iz Stare Pazove pronađena je mrtva juče oko 10.30 sati u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Medaković. Policija traga za njenim bivšim dečkom Aleksandrom Š. (23), koji ju je, kako se veruje, ubio jer nije mogao da prihvati nedavni raskid!- Aleksandar Š. je, kako se sumnja, nakon kraće svađe udavio Stelu u krevetu. Posle brutalnog ubistva pobegao je iz stana, a potom je mobilnim telefonom pozvao svog najboljeg prijatelja. Rekao mu je: „Stela i ja smo se posvađali! Stiskao sam je po vratu i sad se ne pomera! Mislim da sam je ubio, molim te dođi do njenog stana! Ja se živ neću predati!“ Njegov drug je odmah pozvao policiju - kaže izvor Kurira iz istrage.Prestravljeni mladić odmah se zaputio u stan u kojem je Stela živela.- Zatekao je Stelu kako, modrog vrata, leži u krevetu. Stvari u stanu bile su ispreturane, što je ukazivalo na žučnu raspravu, a na podu, nedaleko od tela, stajalo je pola flaše viskija - kaže naš sagovornik.Jedna od Stelinih najboljih prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti, ispričala je da je Aleksandar bio patološki ljubomoran dok su se on i Stela zabavljali, ali da je „pukao“ kad mu je ona rekla da planira da otputuje u Njujork.- Rekao joj je da bira između njega i Amerike. Steli je tada prekipelo i saopštila mu je da ga ostavlja. Od tada ju je svake noći zvao i plačući je molio da se pomire. Presretao je ispred zgrade u kojoj je živela. Verovatno joj je i te noći pretio samoubistvom i tako je nagovorio da ga pusti u stan - priča devojka kroz suze.Aleksandar Š. je doskoro ilegalno živeo u studentskom domu na Karaburmi, gde ga je policija juče bez­us­pe­šno tražila..

Stela Gundelj žrtva bolesne ljubomore
Stela Gundelj žrtva bolesne ljubomore

Policija iznosi leš ubijene devojke
Policija iznosi leš ubijene devojke

Bolesna ljubomoraStela i Aleksandar poznavali su se oko godinu dana. Dok joj se udvarao, delovao je potpuno normalno. Međutim, čim su počeli da se zabavljaju, branio joj je da se čuje s kolegama s fakulteta i prijateljima s folklora. Špijunirao je preko Fejsbuka i, ako bi joj se neko tamo obratio ili joj prokomentarisao sliku, pravio joj je scene - priča za Kurir njihova prijateljica.

Jezive porukeDa je Aleksandar Š. poslednjih meseci bio rastrojen i u teškom psihičkom stanju, govore jezive poruke koje je ostavljao na svom Fejsbuk profilu:- Nisam na ovaj svet stigao da bih bio poražen niti neuspeh struji mojim venama. Ja nisam ovca što čeka da je njen pastir podstakne. Kasapnica neuspeha nije moja sudbina - glasi jedna od poruka.

Bila je najbolji student medicineVest o Stelinom brutalnom ubistvu potpuno je šokirala meštane Stare Pazove. U porodičnoj kući nesrećne devojke, u Ulici Marka Peričina Kamenjara - muk. Majka je odmah, čim je saznala za stravičnu vest, otputovala za Beograd.- Roditelje je telefonom obavestila Stelina sestra Sanja - kaže jedan od meštana Pazove i dodaje:- Stela je bila najbolje dete ovde. Prošle godine u roku je završila Medicinski fakultet u Beogradu sa skoro svim desetkama. Ranije je radila u firmi „Džonson i Džonson“, a poslednjih meseci bila je zaposlena u „Eurofarmu“ - ispričao je potreseni čovek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track