Delta Holding: Miškovići nisu ništa skrivili

Svako brani svoga

Delta Holding: Miškovići nisu ništa skrivili

Društvo -
U saopštenju se tvrdi i da Delta Holding nikada nije obavljao poslove sa državom, sa akciznom robom, poslove vezane za nacionalne prirodne i druge resurse, niti je radio sa javnim preduzećima

BEOGRAD - Kompanija Delta Holding saopštila je da njen vlasnik Miroslav Mišković, kao i članovi njegove porodice, nikada nisu poslovali s inkriminisanim osobama, a da ta kompanija nikada nije radila sa javnim preduzećima, čime je, kako je navedeno, isključena mogućnost umešanosti u koruptivne radnje.

"Delta Holding, njegov vlasnik, kao i članovi porodice vlasnika Kompanije, apsolutno nikada nisu poslovali s inkriminisanim osobama", tvrdi se u saopštenju te kompanije povodom, kako je navedeno, spekulacija u medijima u vezi sa njenim poslovanjem.

U saopštenju se tvrdi i da Delta Holding nikada nije obavljao poslove sa državom, sa akciznom robom, poslove vezane za nacionalne prirodne i druge resurse, niti je radio sa javnim preduzećima.

"Ovim je praktično isključena mogućnost pojavljivanja u bilo kakvim koruptivnim radnjama", trvde u toj kompaniji i navode da svaka nova kompanija koja ulazi u poslovanje s Deltom prolazi kroz procenu i proveru finansijskih pokazatelja i vlasničkih odnosa, a koje sprovode interne i eksterne ekspertske službe u oblasti finansija i pravnih pitanja.

Iz te kompanije poručeno je da Delta Holding nikada do sada nije komentarisao medijske spekulacije, ali da će zbog "izlaganja nezapamćenoj kampanji" koja kompaniji nanosi veliku štetu u zemlji, u regionu i svetu, ubuduće jasnim i tačnim informacijama braniti svoj ugled i poslovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track