DODELA OSKARA: I gubitnici dobijaju poklone
Foto: Beta

Utešne nagrade

DODELA OSKARA: I gubitnici dobijaju poklone

Pop kultura -
U poklon paketima čija vrednost dostiže i do 16.000 dolara, glumci koji izgube moći će da nađu kupone za tretmane pomlađivanja polnih organa i presađivanje kose, putovanje u Japan...
Na večerašnjoj 86. dodeli Oskara oni koji ne budu kući odneli zlatnu statuu, odneće utešne nagrade poput putovanja u Japan i Las Vegas, kupona za tretman podmlađivanja polnog organa, presađivanja kose i raznih drugih poklona.
U poklon paketima čija vrednost dostiže i do 16.000 dolara, glumci koji izgube moći će da nađu kupone za tretmane pomlađivanja polnih organa i presađivanje kose (16.000 dolara), putovanje u Japan (15.000 dolara), spa paket kupon (2.560 dolara), organske proizvode za kućne ljubimce, cipele, dizajnerski nakit, skupocene kreme i kozmetiku... U odnosu na prošlogodišnju dodelu, ove godine u uteše pakete je uloženo skoro duplo više novca. Kako bi za najveću dodelu nagrada sve izgledalo besprekorno, neprestano se radilo na udešavanju prostora i okoline. Angažovani su najbolji kuvari, pripremljeno je pet kilograma kavijara i 1350 flaša šampanjca. Ceo događaj po osobi košta 10.000 dolara za avion i 6.000 dolara za smeštaj u hotelu, dok je poznatima naravno sve omogućeno besplatno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja