DOLAZI U BEOGRAD: Sulejman na večeri sa Cecom i Bregom!

Po drugi put

DOLAZI U BEOGRAD: Sulejman na večeri sa Cecom i Bregom!

Stars -
Halit, koga će gledaoci moći da gledaju u novom, trećem serijalu „Sulejmana Veličanstvenog“, pred dolazak u Beograd rekao je da želi da upozna neke od domaćih muzičara

Halit Ergenč, glumac koji se proslavio igrajući Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji, sutra stiže u Beograd. On je izrazio želju da upozna naše zvezde, Cecu i Bregovića.

Halit, koga će gledaoci TV „Nova“ moći da gledaju u novom, trećem serijalu „Sulejmana Veličanstvenog“, pred dolazak u Beograd rekao je da želi da upozna neke od domaćih muzičara. Naime, najveća zvezda u Turskoj ići će na zajedničku večeru sa Cecom Ražnatović i Goranom Bregovićem.

Halit je svojim domaćinima ispričao kako je čuo za Cecu i da poštuje to što na njene koncerte dolazi i po 100.000 ljudi i otuda bi želeo i da je upozna. Istovremeno, upoznaće se i sa Bregovićem, koji je i u Turskoj poznat kao jedan od najcenjenijih umetnika u svetu, a poreklom je sa naših prostora.

I Ceca i Bregović, ovim povodom, ostali su juče nedostupni za komentare.

Ovo će biti drugi put da Halit Ergenč dolazi u Srbiju. On je tačno pre dve godine bio u Beogradu sa suprugom i koleginicom Berguzar Korel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track