Dulić: Dostojanstveno ću izneti odbranu

Dulić: Dostojanstveno ću izneti odbranu

Politika -
Poslanik Demokratske stranke istakao da neće biti na sednici, da više neće da se obraća javnosti i da je spreman da snosi sve posledice, ali da nije kriv i da će to dokazati

BEOGRAD - Poslanik Demokratske stranke (DS) Oliver Dulić izjavio je danas da će u policiji ili tužilaštvu hrabro i dostojanstveno izneti svoju odbranu.

"Moji advokati su u kontaktu sa Tužilaštvom. Neka mi jave vreme kada da dođem u policiju ili u Tužilaštvo, nema potrebe da me jure po gradu. Tamo ću hrabro i dostojanstveno da iznesem svoju odbranu, kazao je Dulić novinarima u Skupštini Srbije pre početka sednice na kojoj će se razmatrati ukidanje njegovog poslaničkog imuniteta zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.

Dulić je istakao da neće biti na sednici, da više neće da se obraća javnosti i da je spreman da snosi sve posledice, ali da nije kriv i da će to dokazati. On je ponovio da se protiv njega vodi medijska hajka koju je naložio režim što je "potpuna sramota".

Kako je ocenio, skupština nije ni trebalo da bude održana danas, jer je to trošenje resursa i od toga se pravi cirkus. Dulić je rekao, ukoliko ga budu zadržali, to će biti dokaz da se nastavlja maltretiranje. Dulić je pozvao režim da dokaže sve navode protiv njega koji su se navodili u medijima.

Dok se obraćao novinarima, iza Dulića su stajale njegove kolege, poslanici DS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track