Dulić spiskao 400.000 za dva dana u Sen Tropeu!

Nezajažljiv

Dulić spiskao 400.000 za dva dana u Sen Tropeu!

Politika -
Bivši ministar potrošio 1.154 evra na masaže, voće, alkohol na Azurnoj obali u hotelu „Sen Amur Tartan“, gde je noćenje 1.150 evra

BEOGRAD - Široko.Oliver Dulić, bivši ministar zaštite životne sredine i prostornog planiranja, stizao je i da se odmara po svetskim mondenskim letovalištima. U pauzama domišljanja na koji način budžetski novac da prebaci na račun svoje porodične firme „DG kompani“ bivši ministar je skoknuo do Azurne obale.

Iako je nekoliko puta tvrdio da letuje isključivo u Orahovcu u Crnoj Gori, gde ima stan, Dulić je u avgustu 2010. posetio ekskluzivni Sen Trope i za samo dva dana potrošio oko 3.450 evra ili gotovo četiri tadašnjih ministarskih plata. Prevedeno u dinare, Dulić je produženi vikend na Azurnoj obali platio oko 400.000 dinara.Dulić je, naime, boravio u elitnom hotelu sa četiri zvezdice „Sen Amur Tartan“ u jeku letnje sezone - od 6. do 8 avgusta - kad je samo noćenje u dvokrevetnoj sobi do 1.150 evra. Čak i da je spavao sam, Dulić je morao da plati punu cenu ili 2.300 evra. Ali to nije sve. Dulić je za ta dva dana boravka spiskao još 1.154 evra na razne bahanalije - masaže, saune, alkohol, hranu, pa čak i sušeno voće.Prema računu u koji je Kurir imao uvid, Dulić je samo u restoranu hotela ostavio 375 evra ili jednu prosečnu srpsku platu, na masažu je potrošio 110 evra, za jedno alkoholno piće iskeširao je 25, a za sušeno voće 16 evra...

Dulić nije želeo da odgovori na pitanje kojim povodom se uputio na Azurnu obalu i tako galantno častio. Spustio nam je slušalicu, a nije ni saslušao pitanja.

Susret sa biznismenom

Boravak u Sen Tropeu Oliver Dulić je iskoristio da obiđe i ostala mesta duž Azurne obale. Kako saznajemo, Dulić se tom prilikom sreo s jednim poznatim srpskim biznismenom (ime poznato redakciji).

Sauna,pedikir, manikir...

Hotel „Sen Amur Tartan“ nalazi se u Sen Tropeu između plaže i centra grada. U ponudi ima otvoreni bazen, spa-centar i kozmetički salon, koji pružaju opuštanje u parnim kupatilima i tretmane masaže, manikira i pedikira. Služi se egzotična azijska, moderna i fjužn kuhinja. Gostima hotela na raspolaganju je 26 metara dug brodić za krstarenja.

Dulić: Zvao sam tužilaštvo, nisam pod istragom!

Oliver Dulić oglasio se juče preko lokalnog subotičkog medija i izjavio da se protiv njega vodi medijska hajka, jer se, dok je bio na ministarskoj funkciji, zamerio bogatim ljudima iz kriminalnog okruženja.- Iza medijske hajke protiv mene stoje veoma bogati ljudi iz kriminalnog okruženja koji su imali problem s mojim radom i zakonima koji su doneti dok sam bio ministar - rekao je Dulić u intervjuu Ju eko televiziji i dodao da je zatražio zaštitu od međunarodnih institucija.On je ukazao da su u vreme njegovog ministarskog mandata doneti zakoni i propisi kojima su iz džepova moćnika „izbijene stotine miliona evra“.- Sve su to razlozi zbog kojih neko hoće da se osveti i najbolje to radi kroz nekoliko medija koje može da plaća. Možete da zamislite koliko košta naslovna ili dve ili tri cele stranice nedeljama i nedeljama u nekim medijima - rekao je on.Komentarišući izjavu premijera i ministra policije Ivice Dačića da se protiv njega vodi istraga u vezi s poslom postavljanja optičkih kablova duž auto-puta poverenog preduzeću „Nuba invest“ iz Slovenije, Dulić je rekao da je još pre dve godine tražio istragu celog slučaja.- Tužilaštvo je to istražilo, a ja sam dobio dokument da nije bilo kršenja zakona - rekao je Dulić.On je „apsolutnom glupošću“ nazvao informaciju da je u ceo slučaj uključena i slovenačka tajna policija i dodao da je tim povodom kontaktirao i sa tužilaštvom i da je dobio odgovor da se protiv njega „tim povodom ne vodi nikakav postupak“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track