DŽIDŽA UTUČENA: Miki me je izdao, zabio nož u leđa!

razočarana u prijatelja

DŽIDŽA UTUČENA: Miki me je izdao, zabio nož u leđa!

Stars -
Mlada zvezda Granda razočarana je u Mikija Đuričića, koji je sinoć diskvalifikovan jer je prekršio pravilo zadruge, zato što ju je bez najave i pozdrava napustio

Tužna i razočarana. Pevačica Aleksandra - Džidža Stojković šokirana je i utučena jer je Miki Đuričić, s kojim se veoma zbližila na Farmi, bez pozdrava i najave napustio imanje u Lisoviću.

"Kao da me je najrođeniji izdao. Zabio mi je nož u leđa. Baš me je povredio. Da je on meni rekao da je moguće da će izaći, da ne može da izdrži pa da znam i da mogu u glavi da se dinstanciram. Provodila sam 24 sata s njim. Pričala s njim i on sablju u leđa. Ovo mi se u celom životu nije desilo. Šta da se nerviram sad. Gotovo je. Šokirana sam", pričala je Džidža.

"Osećam se kao da sam napolju i da mi je najrođeniji sablju zabio u leđa. Samo zato što mi je obećavao da neće izaći", jadala se pevačica Lepom Mići.

Podsetimo, Miki Đuričić je sinoć napustio ograđeni deo imanja i samim tim je diskvalifikovan bez mogućnosti da se vrati na Farmu.

Pčelar iz Kupinova, dok je boravio na Farmi, najviše se zbližio sa mladom zvezdom Granda, pa je izjavio da mu se sviđa i da je on zaljubljen u nju, ali je svestan da između njih neće moći biti ništa više od prijateljstva. Džidža mu je na imanju bila velika podrška i u najtežim trenucima je ostala uz njega.

http://www.youtube.com/watch?v=nczBtNbput4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track