Edin Škorić: Ispao sam seljak!

Ispričao anegdotu

Edin Škorić: Ispao sam seljak!

Stars -
Škorć je ispričao Jeleni I Slobi anegdotu sa letovanja kako je pokušavao da naduva dušek sat vremena te je, kako kaže, ispao seljak, jer nije znao da treba da pritisne ventil

Edin Škorić, Jelena Jovanović i Slobodan Đurković sedeli su u dvorištu Farme, a njih dvojica su se povremeno dobacivali loptom, igrali sa Rokijem i usput razgovarali sa Jelenom.

Onda je Edin Škorić odlučio da ispriča jednu svoju anegdotu sa odmora i zabavi Jelenu i Slobu: "Bio sam na plaži i kupio sam onaj dušek na naduvavanje, ali u obliku fotelje. Dušek je imao onaj ventil za naduvavanje koji mora da se pritisne, ali ja, seljak, nisam to znao", počeo je da priča Edin.

Sloba i Jelena su se udubili u njegovu priču, a on je nastavljao: "Ja sam sat vremena duvao u ono, glava mi natekla, kad sam uspeo da ga naduvam više nisam imao snage ni za šta", nastavljao je bivši sportista i pričao kako je onda krenuo u vodu, ali nije mogao da se popne na dušek koliko je bio iscrpljen.

Onda mu je prišao neki Grk i krenuo da ga zadirkuje na svom jeziku, a Edin je objašnjavao da je on inače sportista: "Kažem ja njemu da se profesionalno bavim odbojkom, a on mi kaže: "Ma daaaaaj", ja kažem da sam ozbiljan, a on mi ništa ne veruje", pričao je Edin i objašnjavao da mu je jasno zašto mu Grk nije verovao jer je sportista koji nema snage da se popne na dušek, a Jelena i Sloba su se dobro nasmejali i gledaocima priredili jednu od retkih scena kada je rijaliti Farma u pitanju, a to je da se farmeri ne svađaju već međusobno uveseljavaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja