EKSPLOZIJA U POREČKOJ KOD POLICIJE: Povređen komunalac
Foto: Nebojša Mandić

Bomba u kontejneru

EKSPLOZIJA U POREČKOJ KOD POLICIJE: Povređen komunalac

Crna Hronika -
Okolnosti detonacije zasada su još uvek nepoznate, ali se predpostavlja da je jedan radnik dok je čistio ulicunaišao na eksplozivnu napravu koja se iznenada detonirala i povredila mu oči
1 / 4 Foto: Nebojša Mandić

BEOGRAD - Radnik gradske čistoće Adem A. (32) godine teško je povređen u eksploziji nepoznate naprave oko 14 sati na uglu ulica Porečke i Đure Đakovića u blizini Policijske uprave za grad Beograd.

Okolnosti detonacije zasada su još uvek nepoznate, ali prvim informacijama eksplozija se nije dogodila dok je radnik čisto kontejner, nego, kada je krenuo do izvrši malu nudždu prolazu između zgrada, kada je eksplodirala zasada nepoznata naprava, koja mu je povredila oko.

On je odmah kolima Hitne pomoći prevezen na Očnu kliniku .

Radnik Gradske čistoće, koji je teško povređen u eksploziji eksplozivne naprave u Beogradu, trenutno se nalazi na ORL odeljenju i nije životno ugrožen, rečeno je u Kliničkom centru Srbije.

Prema rečima portparolke KCS Zorice Marković povređeni radnik je sa višestrukim povredama lica i glave prvo zbrinut na odeljenju neurohirurgije, a zatim na odeljenju ORL zbog povreda nosa.

"Radniku Gradske čistoće, kojem u ovom trenutku život nije u opasnosti, povređeno je i oko, zbog čega će kasnije biti prebačen i na očno odeljenje", rekla je Marković.Na mesto eksplozije je izašla i Kontradiverziona ekipa koja istražuje kako se dogodila eksplozija i šta je zapravo eksplodiralo.

Prema prvim nezvaničnim informacija zna se da nije petarda, ali se istražuje da li je u pitanju možda upaljač, sprej ili eksplozivna naprava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track