EKSKLUZIVNO OČEVIDAC ZA KURIR: Kazao je Medojeviću "Đe si smradu", a zatim mu udario šamar!

Napadnut lider Pokreta za promene na beogradskom aerodromu

EKSKLUZIVNO OČEVIDAC ZA KURIR: Kazao je Medojeviću "Đe si smradu", a zatim mu udario šamar!

Crna Hronika -
Ne znaš ko sam, ja sam Pejović koga svaki dan prozivaš i pljuješ, rekao mu je a zatim ga udario. Medojević je od siline udarca pao na zemlju

BEOGRAD - Nebojšu Medojevića, lider Pokreta za promene, večeras je na beogradskom aerodromu udario državljanin Crne Gore Veselin Veso Pejović, koji je posle napada priveden. Očevidac događaja ispričao je ekskluzivno za Kurir šta je prethodilo napadu!

Napadač je Medojeviću udario šamar uz povike: “Zašto si izdao Mila?“, a u policiji je priznao da je udario crnogorskog političara. Kako saznajemo, napadač je iz Crne Gore, koji je zadržan dok je Medojević zajedno sa suprugom otputovao za Podgoricu. Inače, kako nam je rečeno, do incidenta je došlo u delu aerodroma gde se obavlja čekiranje.

Na ulasku na gejt za Podgoricu Medojević je bio sa suprugom. Iza njega je stajao Veselin Veso Pejović sa svojim advokatom Zoranom Vukčevićem. Pejović je, naime, privrednik iz Nikšića, koji je proteklih dana pominjan u medijima jer je dao ponudu za kupovinu KAP-a.

Medojević je proteklih dana u više navrata u medijima pominjao da iza Pejovića stoji kapital Darka Šarića i kriminala.

- Pejović je prišao Medojeviću na samom gejtu, kod metal detektora. Pejović mu je rekao: Je li smradu đe si" - otriva naš sagovornik. - Medojević se okrenuo i rekao "Ja vas ne poznajem", međutim Pejović se nije zaustavio.

-"Ne znaš, ja sam Pejović koga svaki dan prozivaš i pljuješ. Zašto laješ kad me ne znaš", na šta mu je Medojević odgovorio "To mi je posao"... Tada mu je Pejović udario šamar, posle čega je Medojević pao na zemlju - otkriva naš izvor i dodaje da je Medojevićeva žena počela da kuka i da vrišti...- Medojević je pozvao policiju i odmah zatražio krivičnu prijavu. Policajac mu je odgovorio da će napraviti zapisnik, dok je ostalo posao tužioca i rekao mu: "Možda kod vas u Crnoj Gori vi možete da naređujete, ovde ne"... - navodi naš sagovornik.Let za Podgoricu je zbog incidenta kasnio 45 minuta. Pejović i Vukčević su ostali u Beogradu, dok je Medojević sa suprugom nastavio put.

Napadač je Medojeviću udario šamar uz povike: “Zašto si izdao Mila?“, a u policiji je priznao da je udario crnogorskog političara. Kako saznajemo, napadač je izvesni V P iz Crne Gore, koji je zadržan dok je Medojević zajedno sa suprugom otputovao za Podgoricu. Inače, kako nam je rečeno, do incidenta je došlo u delu aerodroma gde se obavlja čekiranje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track