EUFORIJA: Hrvati masovno hvale Srbiju zbog zabrane Parade ponosa!
Foto: Rojters

Stotine komentara na portalima uz odluku Beograda

EUFORIJA: Hrvati masovno hvale Srbiju zbog zabrane Parade ponosa!

Društvo -
Od Srba bi i mi mogli puno toga naučiti, kako sačuvati obraz i dostojanstvo građana, samo je jedan od stotina komentara podrške

Joj sad bih volio da sam Srbin i da kažem "ponosan sam što sam Srbin i sto imam vlast koja pametno razmišlja!!!! Svaka čast susedi!, napisao je "Zrinkoos", komentator hrvatskog portala 24sata! Ovo je samo jedan od stotine komentara na hrvatskim portalima koji podržavaju odluku srpskog Biroa za koordinaciju službi bezbednosti o zabrani Parade ponosa u Beogradu. Opšta euforija zavladala je odmah pošto su lokalni mediji preneli odluku o zabrani svih skupova u Beogradu za subotu.

Komentatori se ređaju u pohvalama, mada ima i protivnika koji pišu da je "Srbija zaostala država" i koriste pogrdna imena jer je po drugu godinu zaredom zabranjen prajd.

Prenosimo komentare koji su dobili najviše pluseva!- Bravo Srbi, to se zove imati petlju. I svoj stav. Čemu se "klanjati" bjelosvjetskom ološu. Zagrepčanka- Prvi puta u životu....PRVI.....podržavam naše susjede....ali samo ovu odluku..- Beograd ipak ostaje beo, nikako šaren

- ma bravo

- Mogli bi se ugledati na njih, oni imaju tu stranku " Dveri Srpske" i ta neda takve stvari. Svaka čast Srbi, e da je kod nas tako druga bi se priča pričala.

- Podrška srpskim vlastima na ovoj odluci!- E to je stav! Čestitam i premijeru Dačiću na hrabroj izjavi- Konačno jedna pametna iz Srbije.....bravo- Nitko nema ništa protiv gay-a osoba, ali imaju protiv paradiranja, helooou vi umno prosvjećeni to shvatite zasvagda.........Srbiji, svaka čast !!!!!!!

Komentari sa portala 24sata
Komentari sa portala 24sata

- Napokon i jedna dobra vijest s brdovitog Balkana koju u potpunosti podržavam, bravo susjedi!

- Neka treba ih pustit i poslat im jedno 20-ak policajaca i ne bi više nikad došli na ideju da održe paradu.- Teška srca ali susjedi svaka čast!- Bravo Beograde opet ste se obranili- Bravo Srbi pokažite im kako su dobro došli- Šteta,baš se ponadah dobroj makljaži po Beogradu!- Nek paradiraju doma- Od Srba bi i mi mogli puno toga naučiti, kako sačuvat obraz i dostojanstvo građana. A nas političari ... mentalno u glavu!- Pametno, nije ovdje u igri nekakva netolerancija od strane vlasti u Srbiji, nego im je valjda dosta da moraju bacati milijune u vjetar radi osiguranja takvog okupljanja, a da unatoč tome cijela hrpa ljudi završi s ozljedama i da huligani porazbijaju pola izloga po Beogradu.- Nitko ne dovodi u pitanje poštovanje ustava i zakona' za održavanje tog skupa....al svejedno zabranjeno :)))

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track