Evo dokaza da nas truju s neba

Kemtrejls hara Srbijom

Evo dokaza da nas truju s neba

Društvo -
Nakon zaprašivanja nebo je posivelo, vazduh je bio toliko težak i zagušljiv da nismo mogli da dišemo, otkriva naš čitalac

BEOGRAD - Spasite nas!Posle pisanja Kurira o „kemtrejlsu“, otrovnim belim tragovima koji ostaju na nebu posle zaprašivanja, javio nam se veliki broj uplašenih ljudi moleći da nastavimo sa tom temom i da apelujemo da se Srbija zaštiti.KatastrofaTridesetdvogodišnji M. P. iz Sremske Mitrovice poslao nam je fotografije neba nad svojim gradom, napravljene 29. septembra u šest posle podne, baš nakon što su avioni nadletali i zaprašivali njegove sugrađane.- Pogledajte ovu katastrofu! Napravio sam sliku baš da je priložim kao dokaz svakome ko ne veruje ili misli da je priča o „kemtrejlsu“ samo teorija zavere. Ljudi, čuvajte se! Ovo je strašno, nebo je posivelo, vazduh je bio toliko težak i zagušljiv da nismo mogli da dišemo. Nakon zaprašivanja skupljala se neka bela skrama, kao paučina, koja nikako ne sme da dođe u kontakt s kožom, inače izaziva zdravstvene katastrofe. Udisanjem takođe ubacujemo u organizam te nanočestice, koje nas razaraju iznutra, pa dete nisam smeo da izvedem na igralište danima, a i to mi nije neka garancija da ćemo se zaštiti - priča uznemireni građanin moleći nas da nastavimo da upozoravamo građane i informišemo ih o opasnosti od „kemtrejlsa“.Na brojnim internet adresama mogu se videti fotografije unutrašnjosti aviona sa ugrađenim metalnim rezervoarima s hemijskim sredstvima, koji su postavljeni umesto putničkih sedišta.Mlaznice na repu Postoji i druga vrsta aviona kod kojih su mlaznice postavljene na repu, podu, boku ili krilima aviona, pa se čak na nekim snimcima jasno vidi kako hemijska jedinjenja izlaze iz tih delova, a ne iz turbina, kako je predviđeno kod redovnih aviona.

Umesto sedišta, u avionima drže otrove
Umesto sedišta, u avionima drže otrove

Zaštita od „kemtrejlsa“Da bismo se zaštitili od posledica zaprašivanja, potrebno je koristiti zeolit, potpuno prirodan mineral, koji je netoksičan i bez nuspojava i potpuno se eliminiše iz tela četiri do šest sati nakon uzimanja. Zeolit iz tela odstranjuje brojne štetne, toksične i kancerogene supstance u obliku teških metala, pesticida, herbicida, alfatoksina, mikotoksina, radioaktivnih čestica, i to putem stolice, mokraće i znoja.

Šaljite fotografijeApelujemo na sve čitaoce koji vide sumnjive bele tragove na nebu koji se sporo razilaze, kao i paučinastu skramu koja se skuplja na zemlji posle toga, da nam fotografije i podatke o vremenu zaprašivanja pošalju na mejl redakcije, a da ove materije nikako ne pipaju golim rukama.

Šta sadrži „kemtrejls“Stručnjaci koji proučavaju hemijski sastav belih tragova na nebu tvrde da sadrže:- nervne otrove- teške metale: aluminijum, barijum, stroncijum, mangan- mikroorganizme: bakterije, gljivice, mikoplazme- pesticide i radioaktivne materije- dehidrirana ljudska crvena i bela krvna zrnca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track