FARMA IZBACIVANJE: Šeki napušta imanje!

Duelista

FARMA IZBACIVANJE: Šeki napušta imanje!

Stars -
Šeki Turković i nakon pobede u igri veštine i dupliranja glasova nije uspeo da ostane na imanju i pobedi Ekrema Jevrića

Šeki Turković napustio je imanje u Lisoviću. On je nakon pobede u igri veštine i dupliranih glasova, izgubio od Ekrema Jevrića. Pevač je nakon dupliranja imao 46,59 odsto glasova.

Podsetimo, ovonedeljni gazda imanja i Lisoviću Marko Vukotić postavio je za sluge Katarinu Grujić i Ekrema Jevrića. Farmeri su najviše štapića dali Ekremu, dok je publika glasala za Šekija Turkovića.

22.18 Jedan takmičar ima 53, 41 odsto, a drugi ima 46, 59 odsto glasova nakon dupliranja glasova. Šeki napušta imanje. Pre dupliranja, Šeki je imao 30, 37 odsto glasova, dok je Ekrem imao 69,63.

22.07 Ognjen je u areni sa Ekremom i Šekijem koji je odlučio da se njih dvojica takmiče u igri veštine. Šeki je pobedio u igri veštine jer je Ekrem srušio tablu.

22.00 U studiju je supruga Šekija Turkovića - Emina Turković. "Čini mi se da se u poslednjih mesec dana malo "otvorio". Sad više nikom ne ćuti, ne beži od provokacija", misli Šekijeva žena.Dragan Ninković, Ekremov prijatelj je u studiju. "Ekremu fali jedna pametna devojka, kao Vendi, da napravi neki šou. Bio bi još veći šou da ima neku devojku na Farmi. Ekrem se malo povukao jer nema neko društvo da prave čuvene "šovove".

21.44 Ivan Marinković se ne žali Ognjenu na hladnoću. On je pričao o paklenoj nedelji. "Bilo mi je veoma čudno zašto Marijana i Jelena nisu razgovarale posle hotela, iako su bile veoma dobre drugarice, pa su odmah posle onako se opet združile. Čudan mi je njihov odnos. Nemoguće je da ti pre 5 minuta kaže da smo spavali na 2 metara razmaka, a snimak prikaže da je prebacio snimak preko Marijane. Video sam da je Edin prebledeo, a ona nekako nije reagovala. To mi je sve čudno. Da i dalje mislim da je u njihovoj vezi veća emocija sa Edinove strane, nego sa Jelenine", rekao je Ivan, i dodao da mu se Marijanino ponašanje nikako ne dopada jer flertuje sa svim muškarcima.

21.36 Gazda Marko Vukotić razgovara sa Ognjenom. "Ne smatram sebe krivcem za paklenu nedelju. Sad smo u deficitu sa šećerom, ali ja sam svima rekao. Ovo je crnogorska nedelja, ne morate ništa da radite", rekao je Marko. On je rekao da su neki predlagali da se "otfikari" kokoškica neka, da bi imali šta da jedu. "Ja postim, tako da mi ne treba meso... Ne konzumiram više meso i meni je sasvim ok", rekao je Marko i dodao "Koliko sam dirao Dragicu za vime, žao mi je. Sigurno sam pojeo 10 Dragica do sad..."

21.29 Marijana i Ognjen razgovaraju na imanju. "Paklena nedelja za mene nije ništa strašno. Samo ustajemo rano", rekla je Marijana i odala da njen osmeh sve rešava i da će se uvek smejati. Ona smatra da je sebi napravila dobar PR na Farmi. "Mnogo sam naivna, mislim da su svi dobri. Uvek mislim da ljudi pokazuju svoju dobru stranu, da nisu negativni, pa se prevarim. Smatram da nisam uzrok paklene nedelje", rekla je Marijana.

21.14 Jelena, Simonida, Romana i Zorica su u trpezariji i razgovaraju sa Ognjenom o paklenoj nedelju. Simonida je rekla da je njoj super u paklenoj nedelji. Romana za sebe kaže da je odbila da njoj bude paklena nedelja, dok se Zorica i Jelena slažu da tek treba da počne paklena nedelja. "Malo je mesa ostalo, a pritom je i hladno napolju. Ima namirnica što smo uspeli od prošle nedelje da sačuvamo i to je to", rekla je Zorica.

Sve 4 farmerke smatraju da su Edin i Jelena krivi za paklenu nedelju, čak misle i da su pronašle Jelenin i Edinov sistem. "Edin se ništa ne pita tu, ova mala sve diriguje", rekla je Zorica sa čijom se konstatacijom složila Romana, dok Jelena Golubović smatra da ni Edin nije naivan, pogotovo posle jednog braka i razvoda kroz koji je prošao.

21.05 Ognjen je na imanju, razgovara sa Edinom i Jelenom. On je pitao da li se njih dvoje osećaju odgovornim za "paklenu nedelju". "Da, mi smo krivci i krivo nam je", rekao je Edin, dok se Jelena nije složila sa njim. "Farmeri su rekli svoje mišljenje i sa svima sam znala kako da se ponašam, osim sa Zoricom. Ona je pokazala svoje pravo lice", misli Jelena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja