FARMERIMA ODUZETA HRANA: Zbog paklene nedelje moraju da vrate meso!

Oštra Zadruga

FARMERIMA ODUZETA HRANA: Zbog paklene nedelje moraju da vrate meso!

Stars -
Sem što su ostali bez žurke, pa morali da odgovaraju na pitanja gledalaca koja su izazvala brojne svađe, farmeri su bili kažnjeni dodatnim poslovima, ali od večeras i oduzimanjem hrane

Paklena nedelja se farmerima već odužila, a iako se nadaju da će u skladu sa svojim nazivom trajati samo nedelju dana, Ognjen je nagovestio da bi "pakao na Farmi" mogao da potraje i duže od toga. Sem što su ostali bez žurke, pa morali da odgovaraju na pitanja gledalaca koja su izazvala brojne svađe, farmeri su bili kažnjeni dodatnim poslovima, ali od večeras i oduzimanjem hrane.

S obzirom da je paklena nedelja usledila kao kazna jer su Jelena Jovanović i Edin Škorić odbili zadatak, njih dvoje bi mogli tek sada da se nađu na udaru ostalih farmera, koji ih i ovako već danima optužuju zbog uvođenja paklene nedelje.

Naime, nakon što je Šeki Turković izbačen sa Farme stiglo je psimo od Zadruge u kome je pisalo da farmeri moraju da vrate sve zalihe mesa koje imaju, a kako je Zorica Marković većeras rekla Ognjenu Amidžiću, to je manje-više jedina hrana koja im je ostala jer su uspeli da sačuvaju meso napolju zahvaljujući niskim temperaturama.

Poznato je da se farmeri najviše svađaju kada su gladni, a sada će imati i razloga za to da ostanu bez hrane, imajući u vidu da se kraj približava i da je tenzija sve veća u narednom periodu se mogu očekivati još ozbiljnije i brojnije svađe nego do sada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track