FIFI MENJA POL: Postajem žena i udajem se!

Čvrsto odlučio

FIFI MENJA POL: Postajem žena i udajem se!

Stars -
Pol ću definitivno promeniti u roku od dve godine! Ja, zapravo, i jesam žena, ali želim da i u potpunosti to budem

Transseksualac iz Makedonije Filip Fifi Janevski, bivša učesnica muzičkog takmičenja X faktor, odlučila je da primeni pol! Ona je definitivno rešila da ostatak života provede kao žena i trenutno traži kliniku u kojoj će započeti hormonsku terapiju, a zatim se i podvrgnuti operaciji promene pola, za šta će joj biti potrebno oko 50.000 dolara!

"Tražim kliniku koja će mi pomoći da postanem žensko. Nakon toga, naći ću čoveka s kojim ću zasnovati porodicu", rekla je Fifi.

"Čvrsto sam odlučila, pol ću definitivno promeniti u roku od dve godine! Ja, zapravo, i jesam žena, ali želim da i u potpunosti to budem, znate na šta mislim. U Makedoniji nema doktora koji rade promenu pola, za razliku od Srbije, gde je ta operacija besplatna. Ali, ja nisam državljanka vaše zemlje da bih mogla besplatno da započnem taj proces.

Ali, pošto sam apsolutno sigurna da želim da budem žensko i započnem normalan život, trenutno radim na tome da pronađem kliniku koja će mi pomoći da to ostvarim, mada je zaista skupo. Nakon toga želim da nađem čoveka koga ću voleti i sa njim zasnovati porodicu", otvoreno priča Fifi, koja se od svoje 17. godine oblači kao žena, šminka se i nosi štikle.

Ona će najpre započeti hormonsku terapiju, koja je duga i vrlo teška, pa tek onda će se operisati. Ukoliko bude uspela da uštedi 50.000 dolara, Fifi je odlučila da se operiše u Njujorku, gde rade vrhunski lekari iz te oblasti. U međuvremenu, ne odustaje od muzičke karijere, pa je nedavno objavila svoj prvi singl „Namerno“, i to na srpskom jeziku.

"Radim na tome da najpre stabilizujem život ovde, u Beogradu, gde sam započela muzičku karijeru i gde mi se dešavaju samo lepe stvari.Prezadovoljna sam kako su me ljudi u Beogradu prihvatili, ovo je otvoren i slobodan grad, a verujem da će mi biti sve bolje. Verujem da će ova pesma postati pravi pop hit i da će moj život krenuti uzlaznom putanjom. Pre nekoliko godina ovakav život mi je bio nedostižan, a sad živim svoje snove, i to punim plućima, odnosno pevam i okružena sam ljudima koji me vole takvu kakva sam", zaključuje Fifi.

http://www.youtube.com/watch?v=z1OI5e2IHLY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track