FILIP PANAJOTOVIĆ: Potukao bih se sa Akijem

Farma 4

FILIP PANAJOTOVIĆ: Potukao bih se sa Akijem

Stars -
Potukao bih se sa njim da smo bili napolju. Krivo mi je što smo se svađali, on je ipak dobar dečko. Izviniću mu se kada se sve ovo završi, rekao je Filip

Filip Panajotović je sedmi farmer koji je napustio imanje u Lisovićima i osta bez prilike da se bori za nagradu od 50.000 evra.

Filip je došao obučen u sako i patike i odmah se izvinio za svoj stajling i izjavio da nije očekivao da bude izbačen pre superfinala.

"Nisam očekivao pa sam u sakou i parikama. Izvinjavam se. Daleko da sam očekivao pobedu. Svejedno danas ili sutra. Jedan će da pobedi", rekao je Filip čim je ušao u studio.

Na konstataciju voditeljke da je se dosta promenio i da je posle prvog izbacivanja ušao kao sasvim drugi dečko, Filip je odgovorio da je napolju imao prilike da sve vidi i dobro sagleda situaciju.

"Bio sam zaslepljen samo Stanijom i nisam hteo da ispadnem kao da sam neko ko ne zna ništa", zaključio je maneken.

O stalnim kažnjavanjima Filip je rekao da mu nije bilo žao što je kažnjavan jer je pravila kršio zbog Stanije i njihove ljubavi, ali da je zadruga prema njima imala poseban tretman i da je njih njaviše kažnjavala.

O sukobu sa Akije maneken je rekao da mu je žao jer je Aki ipak dobar dobar dečko i da će mu se izviniti kad se sve ovo završi.

"Potukao bih se sa njim da smo bili napolju. Krivo mi je što smo se svađali, on je ipak dobar dečko. Izviniću mu se kada se sve ovo završi"; rekao je Filip.

Filipa nije mnogo briga što mnogi misle da on guši Staniju i jedva čeka da se sve ovo završi i da sa svojom devojkom uživa na miru.

http://www.youtube.com/watch?v=MW3B7UY3_9Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track