FILIP: Seks sa Jovanom imao sam u kupatilu, prve večeri!
Foto: Facebook

Panajotović uzvraća udarac

FILIP: Seks sa Jovanom imao sam u kupatilu, prve večeri!

Stars -
Posle izjave Jovane Nikolić da je ostavila Filipa Panajotovića "jer je homoseksualac", maneken udario žestoku kontru

Maneken udario kontru!

Posle izjave Jovane Nikolić da je ostavila Filipa Panajotovića "jer je homoseksualac", maneken uzvraća udarac! Kako bi demantovao da je gej, izneo je nekoliko detalja o vezi sa Jovanom. Kaže da je sa njom imao seks već prve večeri, i to u kupatilu!

- Mesec dana smo bili zajedno, od toga smo se viđali sedam dana. Ma super priča stvarno, ja ću vam naći poruke na Fejsbuku da se razotrkrije Jovanin identitet. Kad sam ovde radio i snimao „VIP room“, došle su ona i njena sestra i ja sam pitao Boška ko su te devojčice. Meni su se mnogo svidele. Uspostavio sam kontakt sa Jovanom i prvo veče smo izašli. To je bilo u Nišu. Kad sve moram da pričam, onda ću da kažem, odvela me je u stan neke njene drugarice. Nas četvoro, petoro je bilo u toj istoj sobi i onda smo otišli u kupatilo pored te sobe, ja sam dobio to što sam hteo. Hteo sam da tu malo prespavamo i vidimo šta ćemo dalje. Naravno da je bilo seksa. Idemo dalje, nakon toga sam otišao po nju u Niš, ona je došla kod mene u Pančevo i bila je tu dva dana - započeo je priču Panajotović i dodao zašto mu se Jovana nije dopala, te je otišao u Tursku.

- Kada sam provalio da ne zna da priča i taj njen humor, neki praistorijski, treba u društvu da sedim i da crvenim na neke njene komentare. Uvideo sam da je to stvarno budalaština, zapalio sam u Tursku, tamo sam sreo bivšu devojku - navodi Stanijin dečko i dodaje da je "čuveni" Steva iz Pančeva njegov najbolji prijatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track