Goca savetovala Staniju: Vreme je da titraš Filipu

Goca savetovala Staniju: Vreme je da titraš Filipu

Stars -
Folkerka je rekla starleti da će znaci da je ona našla pravog biti kada ona svom dečku bude titrala i donosila vodu i kafu

Folk pevačica Goca Božinovska je rekla Staniji Dobrojević da je ona do sada imala momke koji su njoj titrali i koji su bili njoj potrčko i da joj zato veze nisu opstajale i zato ona misli da će isti sudbinu doživeti njena veza sa Filipom Panajotovićem.

Folkerka je rekla starleti da će znaci da je ona našla pravog biti kada ona svom dečku bude titrala i donosila vodu i kafu, a ne obrnuto.

Goca Božinovska i Stanija Dobrojević nisu bili u najboljim odnosima tokom rijalitija, ali kako su farmeri ispadali njih dve su sve više bile upućene jedna na drugu i počele su da otvoreno razgovaraju. Juče je pevačica pojasnila starleti i objasnila joj šta se sve dešavalo između nje i Vesne Rivas ranije i odakle to neprijateljstvo između dve koleginice, onda i posavetovala kako će da zna kada je našla pravog.

Podsetimo, folkerka je jednom prilikom rekla da su Stanija i Filip foliranti i pokvareni i da se veoma razočarala jer ih je smatrala prijateljima. Povod takvom njenom razmišljanu je činjenica da je starleta branila Filipu da sedi pored nje i da su njih dvoje ljubomorni na nju. Čak je pevačica rekla da zna mnogo o starleti ali da neće da prića o tome jer i ona treba da bude majka.

"Staniju znam iz Rume još mnogo ranije, dok nije imala te grudi i sve to. Zna i ona dobro ko sam ja. Ali neću da pričam ništa, jer treba ona i da se uda i da bude majka. Kad izađem i kad joj kažem šta znam, videće da sam ispala čovek što sam ćutala", ispričala je Goca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja