Goca Tržan optužila Ivana: Slomio je srce detetu!
Foto: Marina Lopičić, Dado đilas

Optužila bivšeg supruga

Goca Tržan optužila Ivana: Slomio je srce detetu!

Stars -
Pevačica rekla da je Marinković razočarao njihovu mezimicu, kojoj se nije javljao sedam dana niti je došao da je isprati na zimovanje

Strasti između bivših supružnika Goce Tržan i Ivana Marinkovića se ne stišavaju.

Goca Tržan besna je na bivšeg muža Ivana Marinkovića jer je razočarao njihovu šestogodišnju ćerku Lenu.

Ona je u ponedeljak napisala na Tviteru da je Ivan slomio srce njihovoj šestogodišnjoj ćerki.

Izgleda da je pevačica bila mnogo razočarana i uznemirena jer na društvenim mrežama nikad do sada nije objavljivala ništa vezano za ćerkicu.

- Jutros je jedan otac slomio svojoj devojčici srce. Nek mu je prosto... - napisala je Goca, na šta se nadovezao njen brat Andrej:

- Neka se ne brine, nije ona repa bez korena, ima ko nju da obraduje!Kako saznajemo, Lena je juče s vrtićem otputovala na zimovanje, a Ivan se nije pojavio da je isprati iako ga je ona očekivala. Nije je čak ni pozvao telefonom da joj poželi srećan put, zbog čega je devojčica bila veoma tužna i razočarana.

- Ivan nije zvao nedelju dana da pita za Lenu, a to je najmanje što je mogao da uradi. Svako veče izlazi po klubovima, po ceo dan kači slike na Fejsbuk i izjavljuje ljubav Sari Trajanović.

Izgleda da mu je Lena na poslednjem mestu, iako je donedavno javno kukao što mu Goca navodno ne da da je viđa. Sad kad može da provodi vreme s njom, izgleda da za to nema vremena.

Najgore je što se nije setio da barem pozove ćerku da joj poželi srećan put, a Lena je veoma razočarana - rekao je izvor Kurira.

Pozvali smo Gocu, ali ona nije želela da komentariše situaciju i ostala je pri onome što je napisala na Tviteru, dok Marinković nije odgovarao na naše pozive i poruke.

"Jutros je jedan otac slomio svojoj devojcici srce. Nek mu je prosto", napisala je pevačica na Tviteru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track