GOLA NA FARMU: Anastasiji Buđić sevnula guza

Počela provokacijom

GOLA NA FARMU: Anastasiji Buđić sevnula guza

Stars -
Model i članica grupe "Models" i te kako zna kako da privuče pažnju na sebe, pa je tako otkrila svoje gole butine i zadnjicu dok je prekrštala noge na stolici

Jedna od najprovokativnijih učesnica ove sezone Farme je svakako Anastasija Buđić. Ona je u studio u Šimanovcima došla u veoma izazovnoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala.

Model i članica grupe "Models" i te kako zna kako da privuče pažnju na sebe, pa je tako otkrila svoje gole butine i zadnjicu dok je prekrštala noge na stolici.

Muškom delu farmera koji su sedeli preko puta nje nije bilo lako da gledaju taj prizor. Voditeljka Aleksandra Jeftanović je prokomentarisala da će Anastasiji sigurno biti hladno na imanju pošto je oskudno obučena, na šta je modelsica odgovorila da je želela da zaseni publiku u studiju.

Podsetimo, Anastasija je rođena 12. 9.1984. godine. Živi i radi u Beogradu, a bavi se modelingom. Ona je i prva srpskinja čija je fotografija objavljena na naslovnoj strani francuskog "Plejboja". Završila je studije Pravnog fakulteta u Beogradu, a njen otac, beogradski paparaco Zoran Buđić Kobra, za svoju ćerku kaže da je pomalo buntovna i veoma zaljubive prirode.

Ona nije krila kada se podvrgnula estetskoj operaciji grudi i usana. Anastasija ima mlađu sestru Jelisavetu. Za sebe kaže da je vrlo druželjubiva i da se lako uklapa u nove situacije.

http://www.youtube.com/watch?v=lfS2z2wSiIQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track