GRAĐANI LJIGA ODBRANILI MALU REU: Majka Nataša na rođendan zadržala ćerku!

Devojčica ipak ostala u maminom zagrljaju

GRAĐANI LJIGA ODBRANILI MALU REU: Majka Nataša na rođendan zadržala ćerku!

Srbija -
Nataša Matijević svoju troipogodišnju ćerku nije predala Centru za socijalni rad, gde je trebalo da je preuzme otac Robert. Niko ne zna gde su se sklonile
1 / 5

LJIG - Nisu uspeli da ih razdvoje.Nataša Matijević svoju troipogodišnu ćerku Reu juče nije predala Centru za socijalni rad u Ljigu, gde je trebalo da je preuzme otac Robert Matijević. On je došao u Ljig, međutim, do Centra nije uspeo da stigne, ali je posetio prostorije policije. Inače, grad je od ujutro do 15 časova bio potpuno blokiran jer je više stotina građana izašlo na ulice kako bi sprečili Roberta da priđe Centru za socijalni rad.Doneo plišanu igračku- Nemojte ih tražiti, ni Nataša ni Rea nisu u kući. Sklonile su se! Nataša nema snage za ovo, ne može više da izdrži. Robert je monstrum koji želi da je uništi. Sve namerno radi na današnji dan jer je mojoj Nataši danas rođendan - rekla je za Kurir Reina baka i Natašina majka Gordana Đorđević.I dok su građani Ljiga obezbeđivali da niko ne priđe ulazu u Centar za socijalni rad, Robert je nešto pre 12 časova iz Zagreba stigao u Ljig i, radi bezbednosne procene, svratio u policiju. Nosio je plišanu igračku i nije želeo da daje komentare.- Nemam komentar, doviđenja - rekao nam je Robert, koji je oko 14.30 napustio Ljig.Radno vreme Centra za socijalni rad završeno je u 15 časova i tada su zaposleni napustili objekat. Time je praktično prestala pravna mogućnost da Robert uzme malu Reu.- Niko se od supružnika nije pojavio. Ne znam zašto. Jedino što mogu da kažem je to da je Nataša veoma požrtvovana majka - rekao je direktor Centra Milan Jovanović.Ukidanje postupkaNatašin advokat Vladimir Marinković rekao je da ne zna gde je Nataša i da su od Ministarstva pravde tražili da se postupak ukine:- Na to smo se odlučili zbog postojanja opasnosti da bi predaja izložila dete fizičkoj opasnosti i psihičkoj traumi.

http://www.youtube.com/watch?v=0UJi06gzrPQ

Rea ne može da zaspi bez mameNatašina sestra Nevena Đorđević kaže da mala Rea ne može čak ni da zaspi bez svoje majke.- Znate li vi koliko je ona vezana za majku?! Nijednog trenutka ne može bez nje! Ne znam šta bi se desilo s devojčicom kad bi ih neko razdvojio - strahuje Nevena.Nataša je, ipak, bila na protestu!Kad smo po okončanju protesta ponovo pozvali Natašinu majku Gordanu kako bismo saznali kada će se Nataša vratiti, rekla nam je da je njena ćerka sve vreme bila ispred Centra.- Ona je bila prisutna sve vreme! Građani su je čuvali, a ona je izgledala nešto malo drugačije. Niko ne može da kaže da se nije pojavila, bila je tamo - kratko nam je rekla Gordana, ne želeći da otkriva da li je Nataša na protest povela i ćerku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track