HOROR: Tinejdžerka na Fejsu tražila nekoga da joj pobije porodicu!
Foto: Reuters

Vreli dani u Alabami

HOROR: Tinejdžerka na Fejsu tražila nekoga da joj pobije porodicu!

Planeta -
Zabrinuta za svoju sestričinu Marisu Vilijams (19), tetka se pod lažnim imenom uključila na Fejsbuk kako bi joj pokazala kakve je opasnosti vrebaju. Ubrzo je shvatila da je ona sama ta kojoj je potrebna zaštita

MONTGOMERI - Marisa Vilijams (19) iz Alabame uhapšena je zbog sumnji da je pokušala da organizuje ubistvo svih članova svoje porodice.

Ona je taj predlog iznela korisniku Fejsbuka za koga je mislila da je mladić po imenu Tre Elis, a to je zapravo bila njena tetka koja je otvorila lažni profil.

Zabrinuta za svoju sestričinu, tetka se pod lažnim imenom uključila na Fejsbuk kako bi Marisi pokazala kakve opasnosti vrebaju na društvenim mrežama.

Međutim, ubrzo je shvatila da je ona sama ta kojoj je potrebna zaštita.

Nesvesna da razgovara sa svojom tetkom sa kojom živi, tinejdžerka je od Trea zahtevala da se pretvara da ju je kidnapovao, a zatim da ubije sve članove njene porodice, uključujući i psa.

Marisa je Treu predložila da dođe u njenu kuću gde će se zajedno napiti i imati seks. Njen uslov je bio da “momak” plati njen račun za telefon od 50 dolara.

Tetka prvobitno nije želela da obavesti policiju, ali je to ipak učinila kada je tinejdžerka dala Treu precizna uputstva kako da upadne u tetkinu sobu.

Marisa je u policijskoj stanici uputila izvinjenje, a zadržana je uz mogućnost kaucije od 30.000 dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track