Huligani oštetili auto Vermezoviću: Marš sa Senjaka
Foto: Beta

Vandalizam

Huligani oštetili auto Vermezoviću: Marš sa Senjaka

Crna Hronika -
Nepoznati vandali su na njegovom mercedesu, kao i na ulazu u zgradu ispisali pogrdne grafite uz glavnu poruku Vermezoviću “ Marš sa Senjaka

BEOGRAD – Automobil fudbalskog trenera Partizana Vladmira Vermezovića oštećen je tokom noći ispred zgrade u kojoj on živi na Senjaku.

Nepoznati vandali su na njegovom mercedesu, kao i na ulazu u zgradu ispisali pogrdne grafite uz glavnu poruku Vermezoviću “ Marš sa Senjaka”.

Vermezović je rekao da neće davati nikave izjave povodom ovog incidenta, ali će u ponedeljak na brifingu imati šta da kaže.Policija je obaveštena o ovom incidentu koja bi trebala da obavi uviđaj.

Vermezović nije hteo danas da komentariše ovaj incident, ali je u ime kluba portparol Nenad Danilović rekao da je ovaj nemili događaj za svaku osudu.

"Ovakvo huliganstvo je za svaku osudu i najviše šteti klubu koji ti navijači podržavaju. Postavlja se pitanje ko štiti trenersku struku i svi koji se bave fudbalom posle ovakvog incidenta mogu da se osećaju nesigurno. Ovo je treće poluvreme derbija, a više informacija dob ićemo kada policija izađe na teren“, rekao je Danilović.

http://www.youtube.com/watch?v=wrU3ubwSKwo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track