HUMANO: Miloš Krasić poklonio Anđeli 10.000 evra

Svaka čast

HUMANO: Miloš Krasić poklonio Anđeli 10.000 evra

Stars -
Fudbaler i njegova supruga Mirjana, nakon pisanja Kurira, devojčici koja je operisala tumor na mozgu uručili novac za lečenje

Još jedno humano delo.Fudbaler Miloš Krasić, koji igra za Fenerbahče, jedan od najpopularnijih turskih klubova, poklonio je 10.000 evra Anđeli Janković (9), koja je nedavno u Istanbulu operisala tumor na mozgu. Osim novca, on je devojčici doneo i velikog plišanog medu i dres sa njegovim brojem 27 na kom piše „Anđela“.Krasić se, čitajući Kurir, upoznao sa njenom sudbinom i saznavši da je ona sa ocem Alenom trenutno u Turskoj, gde je krenula na hemioterapiju, odmah je ponudio pomoć. Sa suprugom Mirjanom posetio je devojčicu.- Krasići su upućeni u celokupnu situaciju u vezi s Anđelinom bolesti zahvaljujući tekstovima u Kuriru. Miloševa žena je saznala moj broj telefona i pozvala me je. Bio sam u šoku kad mi se predstavila, mislio sam da se neko šali sa mnom - otkriva Alen u razgovoru za Kurir.On je oduševljen susretom sa Milošem i Mirjanom.- Pozvali su nas u jedan restoran i otišli smo tamo. Kada su videli Anđelu na vratima, Miloš joj je prišao i poljubio je. Poklonili su joj 10.000 evra, velikog medveda i dres sa brojem 27 na kom piše Anđelino ime. Njena sreća ne može da se opiše. Miloš i Mirjana su mom detetu bili posvećeni nekoliko sati. Najviše me je iznenadilo kada je Krasić rekao da ga, kad god mi nešto zatreba ili budem imao potrebu da prijateljski popričam s nekim, slobodno pozovem. Ne mogu još da dođem sebi od tolike njihove dobrote - naglasio je Alen.

Anđela je dobila i medu i dres Fenerbahčea sa njenim imenom
Anđela je dobila i medu i dres Fenerbahčea sa njenim imenom

Sakupljeno oko 40.000 €Za Anđelino lečenje u Istanbulu neophodno je 100.000 evra u narednih godinu dana, a do sada je sakupljeno oko 40.000 evra. Porodica Janković se iskreno nada da će uspeti da prikupi neophodan novac, a svi koji žele da pomognu devojčici novac mogu da uplate na žiro-račun 52-102-0002595/7 s pozivom na broj 160-1-73.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track