IMA I DOKAZ: Seve u Natinom zlatnom ogrtaču od pre 2 godine!
Foto: Fejsbuk

Pokupila ideje za pesmu i stajling

IMA I DOKAZ: Seve u Natinom zlatnom ogrtaču od pre 2 godine!

Stars -
Severina se pojavlje u zlatnom ogrtaču sa resama, koji je isti kao onaj koji je na dočeku Srpske nove 2012. godine nosila Nataša Bekvalac u jednom beogradskom klubu

Severina Vučković, ako je iz serije "Sulejman Veličanstveni" pokupila ideju za pesmu "Hurem", onda je za spot za ovu numeru ideje za stajling, po svemu sudeći, preuzela od srpske koleginice Nataše Bekvalac.

U ekranizaciji numere „Hurem", Severina se pojavlje u zlatnom ogrtaču sa resama, koji je isti kao onaj koji je na dočeku Srpske nove 2012. godine nosila Nataša Bekvalac u jednom beogradskom klubu.

Iako u pojedinim delovima spota Severina preko zlatnog ogratača sa resama ima i lance, u drugim se jasno može videti da je ovaj komad garderobe istovetan kao onaj u kojem se Bekvalčeva pojavila na svom nastupu pre gotovo dve godine. Za razliku od Nate, koja je ispod ovog ogrtača imala majicu i preko njega pojas, sudeći po fotografijama, Seve nije imala ništa.

Dok je Splićanka javno priznala da je pesma „Hurem" nastala kao posledica upečatljivog lika glavne junakinje serije "Sulejman Veličanstveni", odakle joj inspiracija za stajling nije otkrila.

http://www.youtube.com/watch?v=387OwbwHI7w
http://www.youtube.com/watch?v=4lHypet3OHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track