INCIDENT: Igrači Partizana napali Stamenkovića

INCIDENT: Igrači Partizana napali Stamenkovića

Fudbal -
Veće incidente sprečili trener Vladimir Vermezović i Milan Smiljanić, koji su Stamenkovića sproveli do tunela
1 / 7

BEOGRAD - Po završetku utakmice Partizan - Nefči domaći igrači pokušali su fizički da se obračunaju sa bivšim golmanom Crvene zvezde Sašom Stamenkovićem.

Saša Stamenković se po završetku meča okrenuo ka južnoj tribini i počeo da se raduje, a takav potez je iritirao igrače Partizana, pre svih Mitrovića, koji je dotrčao i pokušao da se obračuna sa Stamenkovićem.

Veći incident sprečili su trener Partizana Vladimir Vermezović i Milan Smiljanić, koji su zagrlili Stamenkovića i sproveli ga do tunela.

Inače, Stamenkovića su "pozdravili" i navijači Partizana koji su tokom meča razvili transparent "Nosati majmun živi u Azerbejdžanu, u ciganskom dresu doš'o po bananu".

Transparent Grobara
Transparent Grobara

Inače, golman Vladimir Stojković nije želeo da se rukuje sa Stamenkovićem pre utakmice. Razlog su verovatno izjave Stamenkovića iz perioda kada je Stojković prešao u Partizan, kada je osudio njegov potez.

Po završetku utakmice, Stamenković je izvređao kolegu.

"Imam jedno pitanje za selektora reprezentacije: 'Gde to ima da se 'Mustafa', koji je član te reprezentacije, ne pozdravi sa mnom pred početak utakmice'? Nisam nosio nikakvu majicu ispod dresa, ovi što su me prozivali sa tribina nisu navijači, nego huligani. Ponavljam da ih nisam čuo jer ih je bilo malo", rekao je Stamenković novinarima posle meča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track