ISEĆI ĆU TI JEZIK, POLOMITI RUKE I NOGE: Dileri prete članovima Udruženja Sveti Sava!

Lazarevac

ISEĆI ĆU TI JEZIK, POLOMITI RUKE I NOGE: Dileri prete članovima Udruženja Sveti Sava!

Crna Hronika -
Udruženje najavilo da će sledeće nedelje objaviti spisak sa još deset imena dilera droge iz Lazarevca, sa njihovim radnim mestom i fotografijama, posle čega su im stigle pretnje

BEOGRAD - Udruženje “Sveti Sava” objaviće sledeće nedelje spisak sa još deset imena dilera droge iz Lazarevca, sa njihovim radnim mestom i fotografijama. Zbog novog dela “crne knjige” Udruženju su juče stigle pretnje: “Iseći ću ti jezik” i “Polomićemo vam noge i ruke”...

Pre samo nedelju dana Udruženje “Sveti Sava” izazvalo je haos u Lazarevcu kada su na Fejsbuk stranici objavili imena i fotografije desetorice dilera. Sledeće nedelje otići će korak dalje, pa će imena i tačne podatke o još desetorici dilera objaviti na Fejsbuku, ali i odštampati na plakatima koje će izlepiti po centru grada.

- Čim se saznalo da je novi spisak u završnoj fazi, počele su pretnje. Poslednje što je stiglo je da će nam polomiti ruke i noge i da će nam iseći jezike. Ipak, to nas sigurno neće zaustaviti, novi deo “crne knjige” će biti objavljen i brže nego što su očekivali. Kada smo objavili onaj prvobitni spisak sa dilerima, mnogi su mislili da smo ih mimoišli, pa su nastavili da preprodaju drogu. Sada su se uplašili i pretnje su im jedini izlaz. Desetorica dilera koje ćemo staviti na novi spisak su izuzetno moćni i nisu manjeg uticaja, bogatstva i bahatosti od prethodnih. Ovo je naš način borbe protiv narkomanije i uspećemo - kažu u Udruženju.

Oni ističu da su bili na razgovoru u policiji i da su im odali priznanje za dosadašnji rad.- Veliki broj dilera koje smo označili je prestao da radi. Kažu, drogu niko u Lazarevcu ne može da nađe. Povukli su se i uplašili, a policija nam je obećala da će konkretni rezultati njihovog rada vrlo brzo izaći na videlo. U policiji su nam rekli i da je ovo što mi radimo, javno označavanje, dilerima gore od hapšenja, jer nailaze na osude rođaka, komšija, koji do juče nisu znali ili nisu hteli da veruju čime se bave - dodaju u Udruženju “Sveti Sava”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track