ISPUNILA OBEĆANJE: Stanija i Filip imali seks?!

Obećala mu

ISPUNILA OBEĆANJE: Stanija i Filip imali seks?!

Stars -
Starleta je odmah pošto je izašla sa imanja rekla da će sa Filipom istu veče voditi ljubav

Stanija Doborjević, koja je izjavila da je moralni pobednik Farme, čim je izašla sa imanja rekla je da će ispuniti dato obećanje Filipu i da će voditi ljubav sa njim.

"Ispuniću ono što sam obećala Filipu - večeras ćemo biti u četiri zida i vodićemo ljubav", otkrila je Stanija čim je izašla sa Farme"

"Vodim Filipa u Novi Sad. Trebalo bi da bude. Vođenje ljubavi. Ljudi pa kriziramo tri meseca", rekla je Stanija.

"Ušla sam na Farmu da pokažem ko sam, da sam normalna devojka. Ljubavna priča nije bila u planu. Za sebe smatram da sam moralni pobednik. Izašla sam najbogatija, dobila sam najveću nagradu, našu ljubav", rekla je starleta.

Stanija nije htela da komentariše Filipovu mamu: "Nisam tip koji se ulaguje. Meni je bitno da me Filip voli i da je on srećan sa mnom.

Iako joj je zamalo izmakla pobeda na Farmi Stanija Dobrojević tvrdi da je srećna osvojenim drugim mestom i okrenula se priči o njenoj vezi sa Šarenim.

"Sa Šarenim sam raskinula pre Farme. Raskidali smo i svađali se pre. Imali smo burnu vezu. Pred farmu sam mu obećala da me čeka i da ću biti sa njim ali eto desila se ljubav sa Filipom", rekla je starleta.

http://www.youtube.com/watch?v=crofCynTwfQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track