ISTRAGA O KORUPCIJI: Policija četiri sata saslušavala Dragana Markovića Markonija!
Foto: KURIR

Zamenik direktora BIA u Upravi kriminalističke policije

ISTRAGA O KORUPCIJI: Policija četiri sata saslušavala Dragana Markovića Markonija!

Crna Hronika -
Marković je saslušavan u okviru istrage o davanju mita, zbog čega je pre sedam dana uhapšen Dragoljub Peurača, bivši operativac u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala

BEOGRAD - Saslušanje Dragana Markovića Markonija, zamenika direktora BIA, u Upravi kriminalističke policije završeno je oko 19.30 časova!

Marković je saslušavan četiri sata u okviru istrage o davanju mita, zbog čega je pre sedam dana uhapšen Dragoljub Peurača, direktor Inspektorata za rad, Ministarstva rada.

Marković je, za sada, saslušavan u svojstvu građanina, dok ostali detalji za sada nisu poznati, kao ni okolnosti na koje je saslušavan. Peurača je nedavno uhapšen zbog sumnje da je primio mito od 15.000 evra.

Peurača, uhapšen kao direktor Inspekcije rada, ranije je radio kao operativac u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, a potom i kao načelnik odeljenja za kontraobaveštajnu zaštitu u kabinetu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

Mediji su preneli da je neposredno pre hapšenja viđen sa Markovićem u hotelu Hajat, što je zamenik direktora BIA kasnije objasnio kao slučajni susret.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track