Ivan Gavrilović: Marija Milošević je rekla Slobi da će ga zbog sina i žene obesiti na Terazijama!

Priseća se

Ivan Gavrilović: Marija Milošević je rekla Slobi da će ga zbog sina i žene obesiti na Terazijama!

Stars -
Gavrilović je u jednoj emisiji ispričao sve o vezi sa ćerkom nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića

Turbo-folk zvezda devedestih Ivan Gavrilović u jednoj emisiji otkrio je detalje o romansi sa Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića.

Do sada je bio, kaže, sprečen raznim privatnim i ostalim obavezama, pa je sada slobodan da kaže sve čega se seća, objašnjavajući da veruje da će njegova priča poslužiti drugima.

"Niko nije upoznao pravu Mariju Milošević, osim mene, to mogu slobodno da kažem", rekao je Ivan u emisiji "Goli život". "Dugo je ona bila, praktično, jedini disident u Miloševićevom režimu. Prva je, i to bez pardona, upozoravala oca da će ga zbog njene majke Mirjane Marković i brata Marka, na kraju obesiti na Terazijama".

Gledaocima će Gavrilović ispričati i kako ga je usred jednog letovanja u Grčkoj otela Udba i to po nalogu Mire Marković. Bilo je odlučeno da ga potpuno unište. Čak su mu, kategoričan je, ukrali i turbo-folk, koji je on izmislio pesmom "200 na sat", pa se, navodno zbog toga, povukao iz javnosti.

Kao poslednjeg, sa kojim se druži od "momaka sa one strane zakona", Gavrilović pominje Kristijana Golubovića.

"Krile je jedini ostao živ iz celog tog miljea", podseća Gavrilović. "Postao je sinonim Beograda i onog vremena.Gavrilović je sa voditeljem i autorom Milomirom Marićem pričao i o tome da se nije razveo od supruge Marine, ali i o mnogim drugim temama".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track