IVAN ŠOKIRAN NOVOM GOCINOM TUŽBOM: Ne znam o čemu se radi!

Tržanka tražila da se podigne visina alimentacije

IVAN ŠOKIRAN NOVOM GOCINOM TUŽBOM: Ne znam o čemu se radi!

Stars -
Platio sam sve alimentacije koje sam dugovao za Lenu, ali sam ipak dobio poziv za sud. Treba da se pojavim 3. marta u Palati pravde, rekao je Ivan

Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, tvrdi da ne zna zašto je dobio poziv za saslušanje kada je, kako kaže, sve dugove izmirio.

"Verovatno je tužbu podnela pre nego što sam izmirio sva dugovanja, pa je sad ovo prispelo. Ne znam", kaže Ivan, koji je očigledno zaboravio da je njegova bivša supruga, osim prijave za izmirenje zaostalih alimentacija, podnela i onu koja se odnosi na povećanje sume alimentacije.

"Neću povući nijednu tužbu protiv Ivana. Sve dokaze i poruke imam crno na belo i čuvam ih, a prvo ročište za povećanje alimentacije, kao i potraživanje zaostalih, već je zakazano", rekla je svojevremeno Goca Tržan.

Ona sada od suda traži da podigne visinu alimentacije jer je do sada na mesečnom nivou ona iznosila solidarnih 5.000 dinara.

Podsetimo, Goca Tržan i Ivan Marinković su se posle samo šest meseci veze verili u jesen 2006, a potom početkom sledeće godine, poneseni strašću i iskrenim emocijama, stupili u brak iščekujući i svoje prvo dete.

Pevačica i njen bivši suprug Ivan Marinković verovatno nisu mogli ni u najcrnjim snovima da zamisle u šta će se pretvoriti njihova ljubav za koju su verovali i tvrdili da će trajati do kraja života.

NE PROPUSTITE:

GOCA POKAZALA OŽILJAK: Ne kačite se sa Skarfejsom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja