JEZIVO: Pored mrtvog tela Pičiz Geldof igrao se njen sin Fedro (1)
Foto: Rojters

Umrla na sličan način kao majka

JEZIVO: Pored mrtvog tela Pičiz Geldof igrao se njen sin Fedro (1)

Pop kultura -
Nadam se samo da se Fedro ničeg neće sećati jer bi mogao da bude istraumiran ceo život, rekao je prijatelj pokojne Pičiz

Hitna pomoć došla je dom Pičiz Geldof nakon što je njen suprug digao uzbunu jer se nije javljala na telefon. Uz telo su navodno našli njihovog 11-mesečnog sina.

Kad se Pola Jeits 2000. godine predozirala heroinom i preminula u svom domu, pored nje su se igrala njena tada četvorogodišnja ćerka Tajger Lili.

U sličnim okolnostima 7. aprila 2014. preminula je i Polina ćerka Pičiz Geldof. Iako se njena smrt ne povezuje s predoziranjem drogom, britanski "The Sun" piše da su uz njeno mrtvo telo pronašli njenog 11-mesečnog sina Fedra kako se igra.

"Nadam se samo da se Fedro ničeg neće sećati jer bi mogao da bude traumiran ceo život", rekao je prijatelj pokojne Pičiz.

Hitna pomoć došla je u njen dom u Vrotamu u Kentu nakon što je njen suprug Tomas Koen (23) digao uzbunu jer se Pičiz dugo nije javljala na telefon koji, kaže, inače uvek ima uz sebe i javlja se čim zazvoni.

"Tom je slomljen. Krivi sebe što nije bio uz Pičiz, ali njena smrt je nažalost bila neizbežna i ne bi joj mogao pomoći sve i da je bio uz nju", govori prijatelj.

Telo Pičiz je policija predala porodici kako bi mogli da isplaniraju sahranu. Navodno će misa za pokojnu manekenku i voditeljku biti u crkvi "St Mary Magdalene" u Kentu u kojoj je bila misa za njenu majku Polu kad je preminula.

Podsetimo, u istoj crkvi se Pičiz 2012. udala za Koena, a njen otac Bob (62) 1976. tamo je rekao sudbonosno "da" Poli Jeits.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track