JK PONAVLJA KONCERT: Karleuša peva i u nedelju, ulaz besplatan!
Foto: Damir Dervišagić

Reklamirala spektakl, napravila debakl

JK PONAVLJA KONCERT: Karleuša peva i u nedelju, ulaz besplatan!

Stars -
Imam san da bude bolje, da nas bude više, da nas bude najviše. Bez vas moj san je samo ideja, a sa vama je revolucija, rekala je JK i najavila koncert u nedelju
1 / 29

Koncert Jelene Karleuše "Viva la Diva" na Ušću počeo je sa dva sata zakašnjenja, jer je pevačica primala infuziju, a prema procenama okupilo se oko 10.000 ljudi. Karleuša je najavila da će održati još jedan koncert u nedelju i to besplatno zbog,kako je rekla, tehničkih problema.

Karleuša je izronila na binu u kostimu od perli i nitni. Koncert je počela pesmom Ferari.

"Imam san da bude bolje, da nas bude više, da nas bude najviše. Bez vas moj san je samo ideja, a sa vama je revolucija!", pozdravila je JK svoju najverniju publiku i zaplakala. Fanovi su na suze odgovorili uzvikujući njeno ime.

"Dobro veče Beograde! Rekli su da će biti kiše, poplave, rekli da će koncert biti otkazan. Nisu jedno rekli...da se ne treba inatiti sa Jelenom Karleušom", rekla je JK i i izvinila se publici zbog kašnjenja koncerta, do kojeg je došlo zbog određenih tehničkih i organizacionih problema.

Jelena pevala "Ferari", "Testament", "Ide maca oko tebe" dok su je njeni fanovi prartili ovacijama i vrištanjem.

Scenografiju je činilo nekoliko liftova, u kojima je pevačica igrala, uz šipku za striptiz. Oko Jelene je bilo četrdesetak polugolih igrača i igračica.

U nastavku kocerta "Viva la muerta", JK je izvela numeru "Tihi ubica". U tom delu je nosila crnu haljinu sa crnim velom, a na bini je bila postavljena giljotina.

http://www.youtube.com/watch?v=v8QISfcWJ8U

Od poznatih na koncert su došli Raka Marić i pevač Danijel Pavlović,kao i Boban Stojanović gej aktivista, Neven Ciganović stilista, kao i Danijela Karić Martać sa suprugom. Voditeljka Marija Lazić je takođe pristigla na koncert.

Podsetimo, na koncert su polako od popodnevnih sati pristizali karleušini fanovi uglavnom mlađa populacija, a sponzori su delili besplatno pivo. Kod tampakoša su se karte mogle kupiti za 200 do 500 dinara.

Na Tviteru su njeni fanovi masovno postavljali kako se pripremaju za koncert "Viva La DIva", a među njima je i Žarko Stojanović, pobednik Velikog brata.

Međutim, koncert je kasnio jer je Jelena primala infuziju, a i neki od kostima nisu završeni.

Najavljeno je da će koncert početi u 22 sata, a karte se dele besplatno. Procena je da ima oko 10.000 ljudi na Ušću. Po početku koncerta kapije su otvorene pa je ulaz za posetioce slobodan.

Foto: Aleksandar Todorović
Foto: Aleksandar Todorović

http://www.youtube.com/watch?v=q2rmlUItLN0
http://www.youtube.com/watch?v=o51LlDO5W3A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track