JOŠ JEDNA ŽRTVA: Monstrum Bajram je hteo da ljubi i moju ćerku!

Kurir pronašao i drugu žrtvu pedofila

JOŠ JEDNA ŽRTVA: Monstrum Bajram je hteo da ljubi i moju ćerku!

Crna Hronika -
Dete mi je ispričalo da joj je Bajram rekao: „Da ti čika da pare da nešto kupiš, pa da te čika malo pipka i ljubi“, rekla Milijana P., majka osmogodišnje nesuđene žrtve monstruma iz Koteža

BEOGRAD - Tužilaštvo ga juri od oktobra!- Bajram Jovanović je u septembru prošle godine napao i moju osmogodišnju ćerku! Najpre joj je ponudio 50 dinara da joj nešto kupi, da bi je potom uhvatio za džemper i pokušao da poljubi! Na sreću, dete je uspelo da se spase i pobegne!Ovako je za Kurir započela svoju priču Milijana P. iz Zemun Polja, majka devojčice A. P. (8), druge žrtve Bajrama Jovanovića (56), koji je u ponedeljak uhapšen zbog sumnje da je ispred prodavnice u Kotežu u usta poljubio četvorogodišnjakinju.- Moja ćerka je tog dana krenula u prodavnicu kako bi kupila igračku. Međutim, ubrzo se vratila i utrčala u sobu. Otišla sam do nje jer sam pomislila da se posvađala s drugaricom. Međutim, ona je ležala u krevetu i jecala! Nije htela da mi kaže šta se desilo... Potom smo izašle napolje. Moja ćerka se igrala s drugom decom, a komšinica mi je rekla da pričuvam dete, jer neki manijak onaniše pored parkiranih automobila. Tad sam ga i videla, ruka mu je bila u gaćama - ispričala je Milijana.Naša sagovornica kaže da joj je tada prošlo kroz glavu da je njena ćerka možda videla manijaka i da je zbog toga bila uplašena.- Ćerka mi je tad priznala da ju je manijak presreo i ponudio joj novac. Rekao joj je: „Da ti čika da pare da nešto kupiš, pa da te čika malo pipka i ljubi“ - kaže Milijana.Čim je čula šta se desilo, Milijana je pozvala je policiju i potrčala ka Jovanoviću.- Uhvatila sam ga za kragnu, predstavila se kao policajac i tražila mu ličnu kartu. Kad je izvadio dokument, iz džepa mu se rasulo oko 50 novčanica od po 50 dinara. Tad su stigli i policajci. Sve im je priznao. Vikao je: „Jesam, dirao sam je, pa šta? Ubijte me.“ Priveli su ga, ali je već sutradan pušten iz pritvora - ispričala je Milijana.Jovanović bi, kako Kurir saznaje, u narednih nekoliko dana trebalo da bude saslušan i o pokušaju seksualnog zlostavljanja osmogodišnje A. P.- Prvo osnovno tužilaštvo postavilo je zahtev za pokretanje istrage još u oktobru prošle godine, ali istražni organi nisu uspevali da uđu Jovanoviću u trag, jer je, praktično, beskućnik. Ova dva slučaja najverovatnije će biti spojena - kaže izvor Kurira iz Palate pravde.

Detetu kupio igračkeMilijana je ispričala da je Jovanović često bio u njihovom komšiluku.- Ispostavilo se da je jednoj devojčici od četiri godine dvaput kupio igračke u kineskoj radnji. Da li je i nju dirao, to ne znam - kaže Milijana.

Apel nadležnimaMilijana je apelovala na nadležne organe da usvoje „Marijin zakon“ i da se najstrože kažnjava čak i pokušaj pedofilije.- Trebalo bi učiniti sve da se ne ponovi slučaj osmogodišnje Marije Jovanović, koja je silovana i ubijena - podseća Milijana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track