JOŠ PET ODBORA ZAHTEVA SMENU ĐILASA: Čak 35 odbora traži odlazak šefa DS!

Demokrate protiv lidera stranke

JOŠ PET ODBORA ZAHTEVA SMENU ĐILASA: Čak 35 odbora traži odlazak šefa DS!

Politika -
Još četiri odbora Demokratske stranke, kao i dva mesna odbora u Novom Sadu pridružila su se zahtevu, pa sada 35 odbora traži promenu na vrhu stranke

BEOGRAD - Još četiri odbora Demokratske stranke, kao i dva mesna odbora u Novom Sadu večeras su se pridružila zahtevu za smenu lidera stranke Dragana Đilasa. Među njima je još jedan beogradski odbor, u Rakovici, kao i Čajetini, Žitorađi, Beloj Palanci i Ljigu. Istu inicijativu večeras su usvojila i dva mesna odbora u Novom Sadu - Futog i Begeš.

Večeras se broj odbora koji traži smenu stranke popeo na 35. Do danas su se za promene na čelu DS izjasnici odbori u: Subotica, Kikinda, Vračar, Zemun, Aleksinac, Prokuplje, Ćuprija, Žitište Surdulica, Preševo, Gračanica, Lipljan, Klina, Bosilegrad, Sečanj, Srbobran, Bujanovac, Despotovac, Preševo, Vranjska banja, Bogatić, Ćićevac, Koceljeva, Vlasotince, Svilajnac, Obilić, Leposavić, Lebane, Bojnik i Rekovac, kao i novosadski mesni odbori "Novo naselje", Veternik i Rumenka. Kasno sinoć, međutim, legitimitet dva opštinska odbora na Kosovu i Metohiji, u Lipljanu i Gračanici, doveden je u pitanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track