JOVANA UCENILA DANIJELA: Daj pare ili ću svima reći da si gej!
Foto: Marina Lopičić

AFERA „Alibabići“ Bivša učesnica „Farme“ skovala plan

JOVANA UCENILA DANIJELA: Daj pare ili ću svima reći da si gej!

Stars -
SMS ucena Manekenka slala suprugu preteće poruke da će izaći u javnost s pričom da je gej i nasilnik ako ne bude debelo platio njeno ćutanje

Prašina se još nije slegla!Jovana je pokušala da od svog supruga Danijela Alibabića iznudi novac! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, manekenka iz Niša je nekoliko dana pre nego što je medijima poslala svoju ispovest, u kojoj navodi da ju je muž davio i fizički zlostavljao tvrdeći da je zapravo homoseksualac, njemu slala SMS poruke tražeći veće količine novca kako bi ćutala o njihovom razvodu i bračnom životu.- Danijel ima sačuvanu SMS prepisku u kojoj ga Jovana ucenjuje za novac i preti da će ga javno obrukati. On je već rekao da je ona u novinama izrekla laži, neće da govori o tim ucenama za medije, ali poruke će verovatno upotrebiti kao dokaz na sudu - tvrdi za Kurir izvor blizak mladom pevaču i bivšem učesniku „Farme“.Danijel je trenutno u rodnoj Crnog Gori, gde se sklonio dok ne prođe frka oko bračnog brodoloma, usput nastupajući po klubovima.- Danijel je divan momak koji brine o mami i sestri. Dobro se drži, ali tužan je što se sve ovo izdešavalo jer je želeo da s Jovanom ima decu. Cela Crna Gora je uz njega i niko ne veruje u priče druge strane. Ovo je pakosna sredina, a Danijela svi vole. Takav status mora debelo da se zasluži - zaključuje naš izvor.Kako bismo čuli drugu stranu, pozvali smo Jovanu Nikolić.- Ha, ha, ta priča je jeftina i ispod svakog nivoa - poručila je Nikolićeva za Kurir.Danijel takođe nije želeo da komentariše, ali ni da demantuje naša saznanja.- Zasad neću o tome da govorim, a istina će izaći na videlo - kaže Alibabić.

Propala... Jovana
Propala... Jovana

Jovana smršala, ne liči na sebeMORAM DA SE ODMORIM OD SVEGAJovanu smo pronašli u niškom naselju Rasadnik, gde se sklonila kod tetke nakon raskida sa suprugom. Sreli smo je na ulici kad se vraćala iz prodavnice. Bila je u trenerci, vidno mršavija, upalih obraza, sakrivena iza naočara... Jednostavno, nije ličila na sebe. Bila je ljubazna, ali i odlučna u nameri da više ne govori o dešavanjima u svom kratkom braku.- Teško mi je, nisam u stanju da razgovaram više o tome. Moram da se odmorim od svega. Neke moje izjave neadekvatno su interpretirane u javnosti, pa je to razlog više što sam odlučila da komuniciram preko svog portparola - kazala je Jovana. (M. M.)

Marko Perić
Marko Perić

Reagovanja / grupa No Nejm/Dejan Božić, kompozitorNE VERUJEM U JOVANINE TVRDNJECrnogorski kompozitor i jedan od kumova grupe No nejm šokiran je.- Danijel nije nasilnik. Bio je povučen, miran, tih... Ne verujem u to. Ne izgleda mi kao neko ko bi maltretirao žene.Marko Perić, gitaristaDANIJEL NIJE NASILNIK, A NE ZNAM DA LI JE GEJBivši basista grupe Marko Perić nije u kontaktu s Danijelom.- Tvrdim da nije nasilnik. Ne pamtim da je ikad povisio glas, a kamoli nešto drugo uradio. Za drugo ne mogu da tvrdim.

Jovana: Sve je tačno što sam reklaDANIJEL: ISTINA ĆE IZAĆI NA VIDELOJovana je na Fejsbuku vratila svoje devojačko prezime i potvrdila tvrdnje koje je iznela u saopštenju:- Dragi prijatelji, hvala vam mnogo na podršci koju mi pružate, jer mi u ovom trenutku mnogo znači. Želim samo da vas obavestim da je moja izjava u medijima istinita. Sve vas ljubim do neba - napisala je Jovana.Danijel je odgovorio na jedan status na Fejsbuku:- Sve ćete saznati vrlo brzo, hvala vam na podršci. I hvala i vama koji mislite drugačije, možda bih i ja, ali ne bih nikad trčao pred rudu, već sačekao da sve izađe na videlo! Ono što je sigurno jeste da nikad nijednu ružnu reč neću reći o njoj, sve je ona sama o sebi rekla! Žao mi je što sam deo cirkusa ne svojom voljom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja