KAĆA SKOČILA BORISU U ZAGRLJAJ: Ljubav mi se desila, slušala sam svoje srce!

Dečko je dočekao u studiju

KAĆA SKOČILA BORISU U ZAGRLJAJ: Ljubav mi se desila, slušala sam svoje srce!

Stars -
Moj i Borisov odnos je sjajan, savršen. Ušla sam kao zauzeta i izašla kao zauzeta, ali ja sam samo slušala svoje srce. Desilo se, rekla je Katarina

Katarina Grujić je drugi polufinalista koji je odlukom publike napustio imanje u Lisovićima.

"Veoma sam uzbuđena. Ceo dan sam pričala da imam osećaj da izlazim napolje. Sebi zameram što sam se svađala i što sam koristila neke grube reči", rekla je Kaća.

Pevačica smatra da se najviše svađala sa Jelenom Golubović jer je upravo ona to tako tražila. "Ona je meni vređala porodicu. Nisam joj pominjala porodicu. Branila sam se kako sam znala i umela. Svesna sam da sam joj u nekim situacijama pretila. Svi smo mi ljudi, grešimo. Svi ti nebitni ljudi, neću se ni okrenuti za njima", smatra Katarina.

Grujićeva smatra da gledaoci nisu u pravu kada kažu da ona nije vaspitana jer ne znaju kako je unutra. "Moj i Borisov odnos je sjajan, savršen. Ušla sam kao zauzeta i izašla kao zauzeta, ali ja sam samo slušala svoje srce. Desilo se".

Nikada nije bila ljubomorna na Marijanu, niti ni na jednu drugu devojku na Farmi. Takođe, pevačica smatra da je njen i odnos sa Sarom iskren iako su imale neke sitne prepirke.

"Ja i u privatnom životu mnogo jedem, ali sam non stop u pokretu. Treniram, radim, imam obaveze i nisam ni mogla da se ugojim. Dobro mi stoji ovih pet, šest kilograma, ali ću oslabiti", rekla je Kaća...

Boris je iznenadio Katarinu prišavši joj sa leđa. Ona je vrisnula i skočila mu u zagrljaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track