KAJMAKOSKI, A SAD PREKO BARE: Pogledajte šta bi dobio da je pobedio u Americi!
Foto: IKS FAKTOR

Postao bi milioner

KAJMAKOSKI, A SAD PREKO BARE: Pogledajte šta bi dobio da je pobedio u Americi!

Stars -
U američkom X faktoru u prve dve sezone novčana nagrada je iznosila čak pet miliona dolara, dok je prethodne sezone bila smanjena na milion

U nedelju uveče završena je prva sezona "X Faktor" Adria, a pobednik Daniel Kajmakoski dobio je 10.000 dolara i automobil mini kuper. Da je pobedio u američkom ili britanskom šou osvojio bi više od milion dolara!

Američki X FaktorU prve dve sezone novčana nagrada je iznosila čak pet miliona dolara, dok je prethodne sezone bila smanjena na milion. Osim pozamašne svote novca, pobednik je dobio i ugovor za album i snimanjenekoliko spotova.

http://www.youtube.com/watch?v=oVkevFxNH8o

Australijski X FaktorPrema pravilima takmičenja pobednik australijskog X Factora dobija nagradu u iznosu od 330.000 dolara.

http://www.youtube.com/watch?v=CBL1Mh6Pw-4

Britanski X Faktor U Velikoj Britaniji ukupan nagradni fond iznosi oko 1,7 miliona dolara, s tim što pobednik dobija novčanu svotu od 250.000 dolara, dok se ostatak odnosi na ugovore za snimanje albuma.

http://www.youtube.com/watch?v=7JzyweY5xL0

Pobednik prve sezone "X Faktora" Daniel Kajmakoski je za prvo mesto dobio ugovor za snimanje albuma, dva spota, 10.000 evra i automobil "mini kuper".

http://www.youtube.com/watch?v=sRraZN5rdjM
(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track