Kamila Mekonahi: Više nemam manekensku figuru!

Brazilska manekenka

Kamila Mekonahi: Više nemam manekensku figuru!

Pop kultura -
Sada izgledam ženstvenije. Čak je i Metju primetio tu promenu na meni i njemu to ne smeta, rekla je žena slavnog holivudskog glumca

Brazilska manekenka Kamila Alves Mekonahi kaže da se njeno telo potpuno promenilo otkako je postala majka.

Četrdesettrogodišnja supruga holivudskog glumca Metjua Mekonahija, sa kojim ima troje dece, petogodišnjeg Levija, trogodišnju Vidu i osmomesečnog Livingstona, ispričala je da njena figura više nije onakva kakva je bila na početku karijere, ali da joj to ne smeta.

"Definitivno imam mnogo više oblina. Moj struk je bio sićušan. Nedavno sam videla fotografiju Majli Sajrus u kratkoj majici i pantalonama sa niskim strukom, i pomislila sam da sam i ja tako izgledala dok sam odrastala u Brazilu. Imala sam tipično manekensko telo. Ali, to se promenilo otkako sam postala majka. Sada izgledam ženstvenije. Čak je i Metju primetio tu promenu na meni i njemu to ne smeta. To je evolucija", kaže Kamila.

Ona je izjavila da žene greše kada pokušavaju da izgledaju mlađe. "Danas žene greše pokušavajući da jure svoju mladost. U dvadesetima sam želela da budem zgodna, a sada želim da budem zdrava."

Ona je dodala i da nema vremena da razmišlja o svom izgledu, jer je previše zauzeta svojom novom modnom kolekcijom koju je predstavila proteklog vikenda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track