POGLEDAJTE: Karleuša doživela fijasko na Ušću!

Kakav crni spektakl

POGLEDAJTE: Karleuša doživela fijasko na Ušću!

Stars -
Kasnila sat i po, gledalo je svega 10.000 ljudi, ni „h“ od helikoptera, otkazala sva oprema za vizuelne efekte, ozvučenje trokiralo
1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Najavljivala spektakl, doživela debakl.Nastup Jelene Karleuše na Ušću kasnio je više od sat i po, ali 10.000 fanova ipak je zadovoljno otišlo svojim kućama jer se pevačica potrudila da im veče učini nezaboravnim, pre svega spektakularnim scenskim nastupom. U ostalim segmentima prilično je zakazala, jer su se samo ređali propusti.Najavljeno sletanje helikopterom na scenu je izostalo jer je Karleuša neposredno pre izlaska na binu morala da primi infuziju zbog iscrpljenosti i injekciju adrenalina.Oko 22 sata koncert je konačno počeo, a dodatni problem napravio je video-projektor, koji nije radio.- Imam san da bude bolje, da nas bude više, da nas bude najviše. Bez vas moj san je samo ideja, a s vama je revolucija - poručila je nešto kasnije JK s video-bima, a zatim je zapevala numeru „Krimi rad“.Posle izvođenja druge pesme opet se obratila publici.- Rekli su da će biti kiše, da će biti poplave, da će koncert biti otkazan, ali samo jedno nisu rekli - da se ne treba inatiti s Jelenom Karleušom. Imamo mnogo tehničkih problema večeras, ali i to će biti rešeno. Puno mi je srce što vas vidim u tolikom broju, ispunili ste mi životni san - rekla je Jelena, koja je deo repertoara izvela na plejbek.Koncert je podelila u pet celina, a u jednom trenutku je čak i zaplakala.- Krenule su mi suze, što od sreće, što od muke što nam na sceni ništa ne radi, ali imala sam dve opcije - da otkažem koncert ili da ga održim i nastavim dalje.Pehovi su nastavili da se ređaju, pa su do kraja nastupa otkazali i led-ekrani, a na binu je uspeo da upadne i jedan fan.Na sceni su joj podršku pružili specijalni gosti Saša Matić i Mirza Hamzić.Karleušu su došli da podrže majka Divna, suprug Duško Tošić, Danijel Pavlović, Indira Radić, Marko Kon sa suprugom i pobednik „Velikog brata“ Žarko Stojanović.

Divna Karleuša
Divna Karleuša

Duško Tošić
Duško Tošić

Indira Radić
Indira Radić

Žarko Stojanović
Žarko Stojanović

http://www.youtube.com/watch?v=o51LlDO5W3A
http://www.youtube.com/watch?v=v8QISfcWJ8U
http://www.youtube.com/watch?v=q2rmlUItLN0

Tapkaroši delili kartePreprodavci su od muke bacali karte. Publika nije htela da izdvoji 500 dinara ni za VIP ulaznice, tako da su ih na kraju, kad je koncert počeo, delili džabe. Koncertni prostor je skraćen i nije bio potpuno obezbeđen, pa je na mnogim mestima moglo da se uđe i bez kontrole.Večeras popravniZbog sinoćnjih tehničkih propusta, Jelena Karleuša najavila je da će večeras ponovo pevati na Ušću, i to besplatno, u nadi da će je ovaj put poslužiti oprema.- Praviću pet koncerata zaredom dok ne bude kako treba - izjavila je JK.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja