Karleuša uporedila sebe s razapetim Isusom

Karleuša uporedila sebe s razapetim Isusom

Stars -
Pevačica je na svom profilu na Tviteru odbacila optužbe o neuspehu koncerta, uz tvrdnju da je na Ušću u subotu bilo 40.000 ljudi

Jelena Karleuša je posle medijskih izveštaja o fijasku njenog koncerta na Ušću uporedila sebe sa Isusom Hristom. Ona je na svom profilu na Tviteru odbacila optužbe o neuspehu koncerta, uz tvrdnju da je na Ušću u subotu bilo 40.000 ljudi."Kada bih moj narod pitala koga bira ubicu, lopova, kriminalca ili mene, odgovor bi me plašio. Sve to liči na jednu davnu priču", napisala je Karleuša.

Na opasku jednog tviteraša da nije dobro da se poredi s Cecom, jer "čak i mi koje te gotivimo osećamo napor kad je spomeneš", Karleuša je odgovorila da nije imala na umu konkurenciju, već na biblijsku priču o Isusu i Varavi.

"Mislila sam na priču o Isusu i Varavi. Nisam ja kriva što je sve najgore ljudima asocijacija na ovu...", napisala je ona.

Karleuša je ponovila tvrdnje od juče da je na koncertu bilo 40.000 ljudi, što je potkrepila fotografijama i video snimcima. Nikakvog fijaska, prema njenom mišljenju, nije bilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track