KAŽNJENA: Mina čisti parkove i riba javne toalete
Foto: Kurir štampano

Mlada manekenka mora na društveno-koristan rad

KAŽNJENA: Mina čisti parkove i riba javne toalete

Crna Hronika -
Kruševljanka Mina Milenković, koja je u junu izmislila da je oteta i silovana, moraće da odradi 100 sati u JKP „Gradsko zelenilo“

BEOGRAD - Sa piste među komunalce!Manekenka Mina Milenković (21) iz Kruševca moraće da odradi 100 sati društveno-korisnog rada u Javnom komunalnom preduzeću „Gradsko zelenilo“ zato što je u junu ove godine slagala da je oteta i silovana! Kako izvor Kurira iz Palate pravde navodi, manekenka bi uskoro trebalo da zaduži metlu ili neku drugu alatku kojom će čistiti beogradske parkove i javne toalete.Tražila nagodbu- Mina je pre nekoliko dana, u društvu očuha koji je advokat, bukvalno uletela u Prvo osnovno tužilaštvo i tražila da se nagodi. Priznala je da je izmislila da je bila oteta i silovana i pristala na to da odradi kaznu u „Zelenilu“ - kaže izvor Kurira.Kako navodi, kada će Mina Milenković početi da radi u komunalnom preduzeću, kao i koji konkretni zadaci će joj biti dodeljeni, sada zavisi samo od nadležnih u „Zelenilu“. Manekenka, koja je postala poznata kada je lažima dospela na naslovne strane, kako Kurir saznaje, trebalo bi da se javi u Sektor za održavanje javnih površina „Mali Kalemegdan“.- Mina bi vrlo brzo trebalo da počne da radi. Dok ne ispuni 100 sati, koliko je dogovoreno, moraće da dolazi na posao. To podrazumeva da će raditi tamo gde je šefovi iz „Zelenila“ upute - objašnjava naš izvor.Htela da se osvetiS obzirom na to da je zimsko vreme i da bi manekenka kaznu trebalo da odradi do proleća, mogućnosti koje ima za posao su sužene.- Da je leto, mogla bi, na primer, da sadi cveće ili šiša travu. Ovako, može da se dogodi da dobije lopatu u ruke, pa da čisti sneg. S druge strane, u delatnost „Zelenila“ spada i održavanje javnih toaleta, pa i tim poslom može da se bavi - kazao je naš sagovornik.

LjubavSMUVALA FUDBALERAManekenka, koja je postala poznata posle skandala koji je izazvala jer je dečko ostavio, ubrzo je našla novu ljubav. Samo nekoliko nedelja nakon izmišljenog nestanka, Mina Milenković započela je romansu sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem.

JKP „Zelenilo Beograd“RADE LAKŠE POSLOVEU „Zelenilu“ kažu da se osobama kojima je izrečena presuda o društveno-korisnom radu dodeljuju lakši poslovi.- Oni na teren idu isključivo u pratnji poslovođe, koji vrši nadzor njihovog rada. Uglavnom rade na grabuljanju lišća, sakupljanju granja, čišćenju dečjih igrališta i zelenih površina, farbanju dečjih rekvizita, čišćenju snega... - objasnili su iz JKP „Zelenilo Beograd“. Kako navode, ne postoji rok za javljanje na rad, već je bitno da se obavezni sati odrade u roku od dva do šest meseci.

ČinjeniceLAŽNI NESTANAK- Mina Milenković nestala je 22. juna na Novom Beogradu- dva dana kasnije nađena je u Resniku- tvrdila je da su je nepoznati muškarci oteli i silovali- kada je otkriveno da nema tragova silovanja, priznala je da je priču izmislila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track