Kiki: Ilma Karahmet je nepravedno ispala, nisam spavao celu noć!

X Factor

Kiki: Ilma Karahmet je nepravedno ispala, nisam spavao celu noć!

Pop kultura -
Posle ispadanja Ilme Karahmet iz daljeg takmičenja X Factor Adria, oglasio se i Kiki Lesendrić koji kaže da nije oka sklopio zbog eliminisanja mlade pevačice iz šoua, kao i da nečije godine ne smeju da budu razlog izbacivanja

Mentor Ilme Karahmet, Kiki Lesendrić tužan je zbog ispadanja mlade pevačice iz daljeg takmičenja X Factora, a najviše su ga povredila obrazloženja kako za nju ima vremena, jer ima samo trinaest godina.

"Celu noć nisam oka sklopio zbog Ilmine eliminacije iz daljeg takmičenja. Jako sam tužan što nije ušla u superfinale jer smatram da je to zaslužila. Mislim da ostatak žirija nije postupio fer i korektno zbog slanja Ilme kući, jer smo svi svedoci njenog talenta i napredovanja za ovo kratko vreme", rekao je Kiki i dodao:

"Spominjanje njen mladosti i godina, pogotovo, nije razlog za izbacivanje. Jako mi je žao, ali šta da se radi, siguran sam da će ona uspeti u životu, a u tome ima moju veliku podršku. Ima divnu porodicu koja je bodri i prati i to je najvažnije", zaključio je mentor Ilme Karahmet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track