KIKINDA: Već dva dana ne saobraćaju autobusi za Beograd!
Foto: Saša Urošev

Nevreme proredilo polaske

KIKINDA: Već dva dana ne saobraćaju autobusi za Beograd!

Srbija -
Sve dok se ne raščisti zavejana kolona vozila kod Stajićeva u kojoj se nalazi i jedan naš autobus,nećemo moći da saobraćamo ka prestonicikažu u kikindskom Autoprevozu

KIKINDA- Viša sila !

Snažan vetar koji i danas besni Vojvodinom stvarajući snežne nanose na putevima, velike probleme zadaje poslovodstvu JP „Autoprevoz“ čiji autobusi već dva dana ne saobraćaju za Beograd.

Delimično je redukovan red vožnje za Novi Sad, dok sa autobuske stanice u Kikindi, polasci kaSubotici saobraćaju nesmetano:­

Zbog teške situacije na delu puta između Kikinde i Beograda kod Stajićeva, i danas smo moralida otkažemo sve polaske ka prestonici.

" Ni juče sa autobuske stanice nije krenuo nijedan autobus za Beograd. Sve dok se ne raščisti zavejana kolona vozila kod Stajićeva, u kojoj se od četvrtka uveče nalazi i jedan naš autobus, saobraćaj se neće normalizovati. Otkazali smo dva jutarnja polaska za Novi Sad preko Novog Bečeja i Bačkog Gradišta. U zavisnosti od dalje situacije na terenu, razmotrićemo da li će popodnevni polasci za Novi Sad biti realizovani­ kaže za Kurir IsaPanić, šef saobraćaja u kikindskom „Autoprevozu“.

Prema njegovim rečima, prigradski saobraćaj u opštini Kikinda odvija se nesmetano i prema ranije utvrđenom redu vožnje.

Na putevima ove i ostalih pet opština Severnobanatskog okruga, jak vetar ometa nesmetano odvijanje saobraćaja. Iz policije apeluju na građane da bez preke potrebe ne kreću na put. U opštini Kanjiža je obustavljen saobraćaj na lokalnom putu Totovo Selo­Doline­Orom.

Puno posla za ortopedeNa Odeljenju ortopedije kikindske bolnice je tokom prethodnih nekoliko ledenih dana bilo punoposla za medicinsko osoblje:

Bilo je tridesetak intervencija, uglavnom preloma ručnog zgloba i skočnog zgloba na nozi. Uzrokpreloma su padovi na neočišćenim trotoarima ili kolovozima. Savetujemo starijim sugrađanima dabez preke potrebe ne izlaze napolje, jer se najveći broj intervencija odnosio upravo na tupopulaciju­ kaže dr Jovan Jakonić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track