Koljač s Marjana odlepio nakon raskida s devojkom

Promenio se poslednjih godina

Koljač s Marjana odlepio nakon raskida s devojkom

Planeta -
Bio je normalan momak do prije četri, pet godina, kaže komšinica, koja nije začuđena što je Edi Mišić ubica

SPLIT - Komšije Edija Mišića (28), osumnjičenog za ubistvo Meksikanke Selene Margarit Grasiano Macedo, ostali su u šoku kada je splitska policija objavila da je otkrila ko je počinio zločin na Marjanu!" Porodica Mišić je jedna časna familija, dobri ljudi, mirni ljudi, zato je šok za nas sve još veći", kaže penzioner Ante.ž

Edijev otac je vojni penzioner dok je majka domaćica. Uz Edija ima još dva sina i dve ćerke. Susedi kažu kako su devojke veoma dobre, jedna je završila fakultet, druga je pri kraju studija, jedan sin je oženjen, dok je drugi osnovac.Edi je, kažu komšije, bio pravi sportski fanatik. Dugo je trenirao kik-boks, a kada je odustao od aktivnog bavljenja sportom, posvetio mu se rekreativno."Tri puta na dan Edi je bio na Marjanu. Odavde bi do tamo išao peške, tamo je trčao, ceo je nabildovan, svaki mi je mišić na telu iscrtan", kaže Ićo za Slobodnu Dalmaciju.

Međutim, komšije su primetile da se Mišić vremenom jako promenio."Bio je normalan momak do pre četri, pet godina. Tu bismo se zafrkavali, izlazili, a onda je odjedanput pukao. Povukao se, samo bi nam se javlja u prolazu, nije se niskim družio, nije imao devojku...", kaže Elena.

Mišić nije bio stalno zaposlen. U zadnje vreme viđali su ga u uniformi obezbeđenja, a poznato je da je neko vreme radio u dva splitska kasina, a jedno je vreme i konobarisao.

Retko su ga viđali s devojkom, navodno mu je veza prije par godina "pukla", pa se dodatno povukao u sebe.

"Išli smo zajedno u školu, bila san u njihovoj kući svaki dan, ma, skroz o.k. momak, no, iskreno, s obzirom na to koliko se psihički promenio u zadnjih par godina, ne mogu reći da san iznenađena šta je ubio", procedila je jedna devojka kroz zube. Kažu da nije pio, da je bio povučen i miran, pristojan i dobro odgojen, piše portal Danas.hr.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track