Stop nasilju nad zdravim razumom!

Stop nasilju nad zdravim razumom!

Komentar dana -

Mimi Oro, Maca Diskrecija, Atina Ferari, Cuca Kuca i ostale! Mislim da ova imena, sama po sebi, dovoljno govore i da na ovaj komentar već ovde mogu da stavim tačku.

Međutim, kako da se oglušim na svu tu vrisku sa ekrana i svetu dužnost novinara da objektivno izveštava?! O kome? O čemu? Imam li pravo da biram?

Hoću li pisati o rijalitiju „Parovi“, koji je već u prva tri dana zabeležio gledanost veću od svih ostalih sadržaja na jednoj od nacionalnih televizija?!

Ovo je, kažu, ogledalo našeg društva. A ja se prosto ne mirim sa tim da je socijalni talog, kako stručnjaci definišu ovu strukturu ljudi, jedino u čemu se ogledamo. Ima još normalnih ljudi među nama, ali kako ih primetiti pod ovolikom dozom skarednih likova. Kako ih zabraniti?

Čime se suprotstaviti! Od tolikog prostakluka deca koja tek rastu upijaće rezon da je prirodna lepota jeftina, a pamet suvišna, te da ih treba poskupeti silikonima i telom koje se lakše može prodati. Jer sve je to šou-biznis!

Ne znam šta je ovde šou, ali znam da biznis o kome je ovde reč još nije legalizovan. Zato - stop nasilju nad zdravim razumom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track