Najnovije vesti

Lavor turizam

Lavor turizam

Komentar dana

Trideset i kusur stepeni u hladu, upeklo, a premijer Srbije stoji nasred centra grada i deli letke. Da, stvarno se desilo, baš kako je i obećao pre neki dan.

„Navali, narode, čak dva noćenja za 40 evra u Srbiji“, otprilike je tako Vučić reklamirao domaći turizam i kumio građane da pare ostave u svojoj zemlji, a ne samo strancima. I verujem da će ga mnogi poslušati. Makar oni obični građani koji ni leba nemaju da jedu.

Oni, nažalost, čak i da hoće da se suprotstave premijeru i odu na more (u inostranstvo, jer samo ga tamo i ima), ne mogu to. Tačnije, nemaju. Rashlađivaće se u lavorčetu.Šalu na stranu, lako ćemo za građane, poslušni su oni. Iz bilo kog razloga. Nego, šta ćemo s „elitom“? Kako je i premijer sam rekao, neki od političara „više vole da putuju u inostranstvo nego leba da jedu“.

Tako je i sam Vučić ubeđen da ga skoro niko iz Vlade (osim njegovog šefa kabineta Ivice Kojića) neće poslušati. Naviklo to na luksuz, pa to ti je.

A vama, ministri, koji se kunete da ćete ipak ostati u Srbiji pametnije je da to i učinite. Jer teško da ćete, kao i svakog prethodnog leta, sa plaža luksuznih letovališta uteći foto-reporterima Kurira.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja