Prosto da se samoubiješ

Prosto da se samoubiješ

Komentar dana -

Bojanu Pajtiću, predsedniku DS, prećeno je smrću. Osvanuo je grafit na ulici „Smrt Pajtiću“, a posle izvesnog vremena priveden je jedan čovek. Slučaj nije rešen.

Kako? Pa razrada je u Srbiji obično na kraju. Šta hoću da kažem? Pajtić je rekao da se zna ko želi njegovu smrt, policija je uhapsila gorepomenutog čoveka i, tvrde, reč je o članu DS.

I dok lider demokrata tvrdi da gorepomenuti jeste član DS, ali da je uhapšen na pravdi boga, naprednjaci tvrde da su „žuti“ ovim spinovanjem dotakli dno.

Koliko god vam bilo mrsko da poverujete da bi neko uzeo čoveka iz svojih redova i naterao ga da mu „preti smrću“, i to se radi.

Znam za slučaj tuče poslanika gde je jedan od njih predstavljen kao „ubijen od batina“, a u stvari ga je saborac malo „doradio“ pred Urgentnim.

On, mučenik, ničim izazvan ubijen od batina, dobio je poene svuda gde je trebalo, a istina je ostala negde tamo. A opet, kako čovek za koga se navodi da je napisao sporni grafit tvrdi da su ga naterali to da kaže, može biti da su naprednjaci samo hteli da oblate Pajtića, pa nisu računali da će svedočenje tako da odjekne.

Dok pokušavate da razumete ovu razradu, šta god da je po sredi, ja samo da vas podsetim da vam jedni vode republiku, a drugi pokrajinu. I više neću da vam stajem na muku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track