Slepci

Slepci

Komentar dana -

Poštovani građani koji morate da plaćate TV pretplatu, ko vam je kriv što niste sami. Ko vas je terao da se ženite i udajete, imate decu i još živite sa roditeljima pod istim krovom?

Tu privilegiju da vas greje ljubav bližnjih država nikako nije htela da vam oprosti. Zato su valjda vlastodršci i odlučili da nameta za Javni servis oslobode samo „ubožjake“, da ne kažem „sirke tužne bez igde ikoga“.U prevodu, samo samci će moći da sa grbače zbace teret TV pretplate i onda u tišini doma svoga gledaju televiziju džabe do mile volje. Ali da bi tu privilegiju stekli, moraće da budu potpuno slepi, gluvi ili invalidi koji bez tuđe nege ne mogu da žive.E, tu se nadležnima potkrala jedna namerna greščica. Slepog samca neko mora da pazi. Ako ga neko pazi, onda on više nije sam i moraće da plaća pretplatu. Da nije tužno, bilo bi smešno.Osim samaca, pretplatu neće morati da plaćaju ni hranitelji višečlanih porodica, ali i oni samo ako su 100 odsto invalidi.E zato, dragi moji, ko vam je kriv što ste zdravi, čili i veseli i što imate kuću na četiri sprata, pa sad morate da plaćate četvorostruku pretplatu.

To što se niste setili da će neki stručnjak da zaključi da ste u stanju da se dezintegrišete i istovremeno gledate televiziju u kući, garaži i vikendici, sada će skupo da vas košta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track